Flexii concentrate

Publicat in

Principala grupa musculara lucratabiceps
Alti muschi lucrati: antebrat
Echipamentgantera
Mecanicaizolare

Un clasic al exercitiilor de izolare pentru biceps, flexiile concentrate nu ar trebui sa lipseasca din niciun antrenament serios al bratelor.

pozitie de start
pozitie de final

1. Stai in fund pe o banca sau scaun, cu picioarele pe podea, departate si genunchii indoiti. Aseaza o gatera in fata ta.

2. Ridica gantera cu mana dreapta. Pune partea de jos a tricepsului mainii drepte pe coapsa interioara a piciorului drept. Roteste palma pana cand este in directia opusa coapsei. Bratul trebuie sa fie complet intins. Aceasta este pozitia de start.

3. Flexeaza greutatea prin incordarea bicepsului, mentinand partea superioara a bratului nemiscata. Continua sa urci gantera pana cand bicepsul este total incordat si gantera se afla la nivelul umarului. 

4. Mentine o secunda si coboara gantera la pozitia de start. Repeta.

Sfat: Evita sa balansezi gantera.

Variatii: Acest exercitiu se poate efectua si din aplecat, fara a sta jos. In acest caz mana nu se sprijina de picior, necesitand mai mult efort pentru a nu misca si partea superioara a bratului. Este o versiune pentru cei experimentati.

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.