Ciclu testosteron pentru incepatori

Publicat in

Acesta este ciclu ideal pentru cineva care nu a mai folosit niciodata steroizi. Daca se foloseste un produs de calitate (adica original, nu falsificat) rezultatele vor fii multumitoare cu siguranta. Testosteronul este steroidul care seamana cel mai mult cu hormonul secretat de organism, de aceea se poate spune ca este si cel mai sigur (asta nu inseamna ca nu pot aparea efecte secundare).

Este un ciclu cu un singur steroid, testosteronul enantat sau cipionat. Este un ciclu de masa musculara, foarte bun pentru cineva care isi administreaza pentru prima data steroizi. Ca sa se previna eventualele probleme cauzate de armotaziare, se vor utilzia si 20 mg de Nolvadex pe zi sau 0.5 mg anastrozol. Pentru a nu solicita prea mult inima, datorita cresterii in greutate si posibilelor variatii ale colesterolului bun, se vor utilzia si 4 g de Omega-3 pe zi.

Este un ciclu de preferat fata de cele orale, eliminand hepatotoxicitatea, si fiind si mai eficient ca rezultate finale. Testosteronul este printre cei mai siguri si cei mai buni constructori de masa musculara, cand vine vorba de steroizi anabolizanti. Este de preferat sa se faca cicluri repetate ca acesta, decat sa va aventurati in cicluri cu alte substante.

Saptamana Testosteron
1 250 mg/sapt
2 250 mg/sapt
3 500 mg/sapt
4 500 mg/sapt
5 500 mg/sapt
6 500 mg/sapt
7 500 mg/sapt
8 500 mg/sapt

 

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.