Ciclu Masteron si Primobolan

Publicat in

Un ciclu de steroizi ideal pentru reducerea stratului adipos si acumularea de masa musculara de calitate.

Acest ciclu este foarte bun pentru, definire, intarirea musculaturii si pentru cand se doreste acumularea de muschi fara grasime. Niciunul din compusii ciclului nu se aromatizeaza, ceea ce va ajuta la indepartarea stratului adipos. Nu va pune stres asupra ficatului, mai ingrijorator fiind nivelul colesterolului bun, care tinde sa scada. 

Pentru ciclu avem nevoie de: 20 ml de drostanolon (Masteron) si de 20 ml metenolon enantat (Primobolan), plus 4 g pe zi de Omega-3.
 

Saptamana Masteron Primobolan
1 200 mg/sapt 200 mg/sapt
2 200 mg/sapt 200 mg/sapt
3 200 mg/sapt 200 mg/sapt
4 300 mg/sapt 300 mg/sapt
5 300 mg/sapt 300 mg/sapt
6 300 mg/sapt 300 mg/sapt
7 300 mg/sapt 300 mg/sapt
8 200 mg/sapt 200 mg/sapt

 

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.