Ciclu de steroizi cu testosteron cipionat si Anavar

Publicat in

Un ciclu de steroizi ceva mai scump, dar care va aduce rezultate calitative, dar si cantitative.

Acest ciclu de steroizi este unul relativ scump, din cauza Anavarului. O alta componenta scumpa a ciclului este Arimidex, necesar pe durata ciclului pentru a preveni retentia de apa si ginecomastia. 

Atat testosteronul cat si Anavarul sunt doi steroizi foarte anabolici, care vor aduce rezultate calitative. Daca se urmeaza o dieta echilibrata, fara exces caloric foarte mare, se poate obtine si o diminuare a stratului adipos, dar asta depinde si de metabolismul fiecaruia si tipul de antrenament. Este un ciclu care poate fi urmat si de un incepator care nu a mai luat steroizi pana acum.

La finalul ciclului este nevoie sa se faca o terapie post ciclu, inceputa la doua saptamani dupa ultima injectie cu testosteron cipionat. Daca se face corect, marea parte din masa musculara luata in timpul ciclului se va pastra. Scaderea in greutate va fi cauzata doar de pierderea apei retinute; orice antiestrogeni ai lua, din cauza testosteronului cipionat tot va fi o anumita retentie de apa. 

Pe toata durata ciclului se va folosi si un protector hepatic si 4 g pe zi de omega 3.

Saptamana Testosteron cipionat Anavar Arimidex
1 500 mg/sapt 30 mg/zi -
2 500 mg/sapt 40 mg/zi 0,5 mg/zi
3 500 mg/sapt 40 mg/zi 0,5 mg/zi
4 500 mg/sapt 40 mg/zi 0,5 mg/zi
5 500 mg/sapt 40 mg/zi 0,5 mg/zi
6 500 mg/sapt 40 mg/zi 0,5 mg/zi
7 500 mg/sapt 40 mg/zi 0,5 mg/zi
8 500 mg/sapt 40 mg/zi 0,5 mg/zi
9 500 mg/sapt 40 mg/zi 0,5 mg/zi
10 500 mg/sapt 40 mg/zi 0,5 mg/zi

 

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.