Ciclu Testosteron enantat si Masteron

Publicat in

Este o combinatie ideala pentru masa musculara de calitate. Testosteronul este unul din cei mai buni steroizi in acest sens, iar Masteronul il completeaza perfect, actionand si ca anti-estrogen.

Acesta este un ciclu care se adreseaza mai ales celor care au mai folosit steroizi inainte, nu este pentru incepatori. Cei care vor sa acumuleze masa musculara fara retentie de apa sau grasime, chiar cu arderea unui mic procent al grasimilor, pot incerca acest ciclu.

Retentia de apa si grasime cauzata de testosteronul enantat se datoreaza estrogenului. Dar cum Masteronul are proprietati antiestrogene, aceste efecte adverse vor fii oprite. Daca simtiti ca vreti o retentie de apa si mai scazuta si o intarire a musculaturii mai puteti adauga ciclului si 0.5 mg de Arimidex, o data la 3 zile sau chiar la 4 zile. 

Nu este un ciclu recomandat celor predispusi la calvitie, pentru ca Masteronul va lovi puternic linia parului. Adaugarea de Proscar nu va va feri de acest efect secundar la Masteronului, acesta fiind el in sine DHT

De asemenea, datorita esterului de propionat, Masteronul trebuie administrat o data la 3-4 zile. O alta optiune este Masteronul enantat, dar acesta este un ester greu de gasit. Urmarea unei terapii post ciclu este absolut obligatorie.
 

Saptamana Testosteron enantat Masteron
1 500 mg 300 mg
2 600 mg 400 mg
3 600 mg 400 mg
4 600 mg 400 mg
5 600 mg 400 mg
6 600 mg 400 mg
7 600 mg 400 mg
8 600 mg 400 mg

 

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.