Ciclu Testosteron suspensie si Equipoise

Publicat in

Desi eficient, este un ciclu care sperie orice incepator, dar si utilizator mai experimentat de steroizi. Si asta din cauza frecventei mari de injectii cu testosteron suspensie.

Acest ciclu, in mod categoric, nu este destinat incepatorilor, si nici chiar intermediarilor. In primul rand, frecventa injectiilor ar descuraja pe orice incepator, si pe majoritatea celor obisnuiti cu steroizii. Testosteronul suspenise se administreaza zilnic, iar injectia este una dureroasa datorita faptului ca este suspendat in apa, si nu in ulei. Este bine sa se aibe la indemana si antiestrogeni, pentru ca pot aparea efecte secundare de natura estrogena. Multi utilizatori au raportat efecte secundare de natura virala, cu alte cuvinte simptome de raceala sau gripa (dureri musculare sau/si articulare, frisoane, dureri de cap).

Este un ciclu puternic de constructie de masa musculara si forta, suspensia de testosteron fiind cea mi puternica forma, pentru ca este cea mai pura si actioneaza la o ora de la injectare. Equipoise se poate inlocui cu Deca-durabolinul, dar a fost preferat in acest ciclu datorita esterului mai scurt, in concordanta cu testosteronul suspenise.

Saptamana Testosteron suspensie Equipoise
1 50 mg/zi 300 mg/sapt
2 50 mg/zi 300 mg/sapt
3 50 mg/zi 400 mg/sapt
4 50 mg/zi 400 mg/sapt
5 50 mg/zi 400 mg/sapt
6 50 mg/zi 400 mg/sapt
7 50 mg/zi 400 mg/sapt
8 50 mg/zi 400 mg/sapt

 

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: TITANODROL, pentru masa musculara, TriApidix 300 si BURN Booster  pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7).

 

 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.