Ciclu metildrostanolon

Publicat in

Un ciclu cu un steroid care o vreme a fost vandut ca supliment sportiv. Nu lasati asta sa va pacaleasca: metildrostanolon este unul din cei mai toxici steroizi, putand cauza leziuni grave ficatului si dupa 3-4 saptamani de consum.

Metildrostanolon, cunoscut mai ales sub denumirea de Superdrol, este unul din cei mai puternici si toxici steroizi orali. Cu toate acestea a fost comercializat o perioada sub forma de supliment sportiv legal. Este un ciclu puternic, chiar daca scurt, care poate aduce castiguri de masa musculara lina mari. Se poate observa si o diminuare a stratului adipos.

Dar trebuie sa subliniez din nou gradul mare de toxicitate hepatica a metildrostanolonului; alte efecte negative serioase care pot aparea sunt letargia, disfunctii erectile si lipsa libidoului, dureri articulare. De aceea, trebuie insotit de 100 mg de DHEA, pentru a contracara cat de cat efectul letargic si scaderea libidoului. Se va folosi obligatoriu si un hepatoprotector, un supliment cu omega-3 (4 g pe zi) si optional un supliment pentru articulatii. 

Nu depasiti 4 saptamani, chiar si trei sunt suficiente pentru a vedea rezultate bune. La final este obligatorie terapia post ciclu.

Nu este un ciclu pentru cei rpedipui la acnee, DHEA putand cauza eruptii puternice.
 

Saptamana Metildrostanolon DHEA
1 20 mg/zi 100 mg/zi
2 20 mg/zi 100 mg/zi
3 20 mg/zi 100 mg/zi
4 (optionala) 20 mg/zi 100 mg/zi

 

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: TITANODROL, pentru masa musculara, TriApidix 300 si BURN Booster  pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7).

 

 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.