Ciclu Trenbolon si Winstrol

Publicat in

Un ciclu de steroizi foarte utilizat de cei care doresc mai ales definirea musculara. Foarte eficient, dar si riscant.

Ciclul trenbolon si Winstrol, este unul popular atunci cand vine vorba de definire; chiar daca este si unul controversat, multi spunand ca nu este cea mai fericita combinatie de steroizi, din cauza potentialelor efecte secundare. Dar este cu siguranta unul eficient. Winstrolul scoate apa si da muschilor un aspect dur, pe cand trenbolonul ajuta la topirea grasimilor, datorita proprietatilor sale androgene puternice, si acumularea de masa musculara lina. Se va folosi Winstrol injectabil si trenbolon acetat; fiind un ciclu de definire trebuie sa se foloseasca esteri scurti. 

Are un volum mare de injectii (o data la doua zile), iar Winstrolul este destul de dureros atunci cand este injectat. Nu este un ciclu pentru incepatori. Acest ciclu va avea un impact negativ pronuntat asupra ficatului, de aceea trebuie folosite si preparate hepatoprotectoare. Un alt aspect negativ care se poate manifesta la majoritatea utilizatorilor este scaderea sau lipsa libidoului pe durata ciclului. 

Pentru ce trenbolonul activeaza receptorii progesteronului, putand exercita efecte secundare asemanatoare estrogenului, tineti la indemana antiestrogeni, sau si mai bine, cabergolina

Durata ciclului se poate reduce la 6 saptamani. Este recomandat sa se suplimenteze dieta pe durata ciclului si cu 4 g de omega-3 pe zi.
 

Saptamana Trenbolon acetat Winstrol Inj.
1 75 mg/ o data la doua zile 50 mg/ o data la doua zile
2 75 mg/ o data la doua zile 50 mg/ o data la doua zile
3 100 mg/ o data la doua zile 50 mg/ o data la doua zile
4 100 mg/ o data la doua zile 50 mg/ o data la doua zile
5 100 mg/ o data la doua zile 50 mg/ o data la doua zile
6 100 mg/ o data la doua zile 50 mg/ o data la doua zile
7 100 mg/ o data la doua zile 50 mg/ o data la doua zile
8 100 mg/ o data la doua zile 50 mg/ o data la doua zile

 

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.