Ciclu de steroizi pentru definire cu Primobolan si Anavar

Publicat in

Este un ciclu de steroizi potrivit cu o dieta calorica restrictiva. Se recomanda celor care urmaresc scaderea stratului adipos si definirea musculara.

Este un ciclu de steroizi lung (12 saptamani) dar cu efecte secundare relativ scazute. Se potriveste foarte bine cu o dieta restrictiva caloric, fiind ideal pentru cei care vor sa arda grasimea si sa isi defineasca musculatura. Se vor inregistra si castiguri moderate in masa musculara. 

Dar cum dieta este un factor important al ciclului, principalul scop va fii definirea musculara, nu acumularea de masa. Primobolan si Anavar sunt doi steroizi relativ siguri, asa ca posibilele efecte secundare sunt reduse. 

Pe langa cele doua componente de baza se vor adauga si 200 mg/saptamana de testosteron, pentru a mentine in limitele normale nivelele androgene (energie, libidou, stare de spirit). Este nevoie de o durata mai mare a ciclului pentru ca Primobolanului ii trebuie ceva timp sa isi faca simtite efectele.

Principalul neajuns al acestui ciclu va fii costul ridicat. De asemenea, cele doua componente de baza, Primobolan si Anavar, sunt des falsificate, asa ca trebuie avuta mare grija cand sunt cumparate.
La final este nevoie sa se faca o terapie post ciclu.

Saptamana Primobolan Anavar Testosteron enantat
1 400 mg/saptamana - -
2 400 mg/saptamana - -
3 400 mg/saptamana - 200 mg/saptamana
4 400 mg/saptamana - 200 mg/saptamana
5 400 mg/saptamana 60 mg/zi 200 mg/saptamana
6 400 mg/saptamana 60 mg/zi 200 mg/saptamana
7 400 mg/saptamana 60 mg/zi 200 mg/saptamana
8 400 mg/saptamana 60 mg/zi 200 mg/saptamana
9 400 mg/saptamana 60 mg/zi 200 mg/saptamana
10 400 mg/saptamana 60 mg/zi 200 mg/saptamana
11 400 mg/saptamana 60 mg/zi 200 mg/saptamana
12 400 mg/saptamana 60 mg/zi 200 mg/saptamana

 

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.