Testosteron si Anapolon 50

Publicat in

Un alt clasic: simplu, puternic, eficient. Riscul cel mai mare este toxicitatea hepatica a Anapolonului; de asemenea, ciclul are si o rata mare de aromatizare.

Acest ciclu este unul foarte puternic, desi are doar doua componente. Ambii steroizi au accente estrogene puternice, de aceea un antiestrogen precum Nolvadexul trebuie folosit pe intreaga durata a ciclului. Retentii masive de apa sunt asteptate, dar apa in exces va fii repede eliminata dupa terminarea ciclului. Pentru ciclu este nevoie de 21 ml de testosteron enantat sau cipionat (cu concentratia de 200 mg/ml), 100 de tablete de cate 50 mg de Anapolon 50, un produs pentru protejarea ficatului (Liv 52Essentiale Forte, etc), Nolvadex 20-50 mg pe zi si un supliment pe baza de omega 3.
 

Saptamana Testosteron Anapolon 50
1 200 mg/saptamana -
2 400 mg/saptamana -
3 400 mg/saptamana 50 mg/zi
4 400 mg/saptamana 50 mg/zi
5 400 mg/saptamana 100 mg/zi
6 500 mg/saptamana 100 mg/zi
7 500 mg/saptamana 100 mg/zi
8 500 mg/saptamana 100 mg/zi
9 500 mg/saptamana 100 mg/zi
10 400 mg/saptamana 100 mg/zi

 

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: TITANODROL, pentru masa musculara, TriApidix 300 si BURN Booster  pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7).

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.