Primobolan, Deca-durabolin si Winstrol

Publicat in

Este un ciclu pentru cei care vor sa evite preparatele pe baza de testosteron. De multe ori se spune ca steroizii care nu sunt atat de adrogenici, precum Primobolanul, nu sunt buni constructori de masa musculara. Dar sa nu uitam ca si acestia sunt foarte anabolici.

 Este un ciclu pentru cei care vor sa evite preparatele pe baza de testosteron. De multe ori se spune ca steroizii care nu sunt atat de adrogenici, precum Primobolanul, nu sunt buni constructori de masa musculara. Dar sa nu uitam ca si acestia sunt foarte anabolici. 

Nu este un ciclu care va aduce cresteri spectaculoase in greutate, dar progresele vor fi de masa musculara lina si de calitate. Este un ciclu bun si pentru alti sportivi, nu numai culturisti (atleti, fotbaliti, etc.). 

Efectele secundare vor fi relativ reduse, niciunul din steroizii folositi nu va ridica probleme legate de estrogen, iar componenta androgena fiind redusa, accneea, tenul uleios si agresivitatea foarte crescuta nu vor fi prea accentuate. 

Este bine sa se foloseasca Liv 52, sau alt protector hepatic, din cauza Winstrolului, aceste fiind destul de toxic. Winstrolul se va administra prin 3 injectii saptamanale. Se poate substitui si cu varianta orala, doza fiind de 20 mg/zi. 

La finalul ciclului va fi nevoie de terapie post ciclu, care va incepe la 21 de zile dupa ultima injectie de Deca-durabolin.

Saptamana Deca-durabolin Primobolan Winstrol
1 400 mg/sapt 300 mg/sapt 150 mg/sapt
2 400 mg/sapt 300 mg/sapt 150 mg/sapt
3 400 mg/sapt 300 mg/sapt 150 mg/sapt
4 400 mg/sapt 300 mg/sapt 150 mg/sapt
5 400 mg/sapt 300 mg/sapt 150 mg/sapt
6 400 mg/sapt 300 mg/sapt 150 mg/sapt
7 400 mg/sapt 300 mg/sapt 150 mg/sapt
8 400 mg/sapt 300 mg/sapt -

 

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

 

Referinte

Articole din aceiasi categorie

Ciclu steroizi pastile Ciclu pentru definire cu DNP DNP este cea mai controversata substanta folosita de culturisti. Acest ciclu este doar un exemplu de ce se foloseste in lumea profesionistilor, si nu trebuie urmat de amatori! 14 Feb, 2016
cilcu steroizi injectii Ciclu testosteron pentru incepatori Acesta este ciclu ideal pentru cineva care nu a mai folosit niciodata steroizi. Daca se foloseste un produs de calitate (adica original, nu falsificat) rezultatele vor fii multumitoare cu siguranta. Testosteronul este steroidul care seamana cel mai mult cu hormonul secretat de organism, de aceea se poate spune ca este si cel mai sigur (asta nu inseamna ca nu pot aparea efecte secundare). 14 Feb, 2016
cilcu steroizi injectii Ciclu pentru avansati pe baza de testosteron Este un ciclu putin ciudat. Baza lui este formata din doua produse din testosteron, Sustanonul 250 si testosteronul cipionat, o combinatie rar intanlita. Dozele sunt foarte mari, de aceea si riscurile sunt foarte mari. 14 Feb, 2016
Ciclu steroizi pastile Ciclu metildrostanolon Un ciclu cu un steroid care o vreme a fost vandut ca supliment sportiv. Nu lasati asta sa va pacaleasca: metildrostanolon este unul din cei mai toxici steroizi, putand cauza leziuni grave ficatului si dupa 3-4 saptamani de consum. 14 Feb, 2016
cilcu steroizi injectii Ciclu Primobolan si Equipoise Este un ciclu considerat ceva mai sigur decat altele, cu castiguri de masa musculara lente, dar de calitate, fara retentie de apa si grasime. 14 Feb, 2016
Ciclu steroizi pastile Ciclu anti-ginecomastie Ginecomastia este un pericol real pentru orice utilizator de steroizi. In cazul in care aceasta se manifesta si chiar se instaleaza, poti incerca sa faci un ciclu de anti-estrogeni pentru a incerca sa repari situatia fara interventie chirurgicala. 14 Feb, 2016
Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.