Ciclu M1T

Publicat in

M1T sau metil-1-testosteron este printre cei mai puternici steroizi care exista. Un ciclu de doar trei saptamani poate aduce castiguri in greutate de 10-12 kilograme. Dar si riscurile asociate acestui steroid sunt mari.

M1T (metil-1-testosteron) este printre cei mai puternici steroizi care exista. Este un steroid oral, si o vreme a fost vandut legal, sub umbrela prohormonilor. Un ciclu ca cel dat exemplu aici va fii foarte atragator pentru incepatori, fiind usor de urmat la prima vedere, si aducand castiguri impresionante.

Dar, in niciun caz nu recomand metil-1-testosteron unui incepator. Este extrem de toxic, si pentru a reduce efctele secundare trebuie urmate o serie de precautii. Dieta trebuie sa fie bogata in carbohidrati complecsi si proteine, cu un consum redus de grasimi saturate; dulciurile, fast-food-ul si mancarurile procesate nu intra in discutie. M1T scade rapid colesterolul bun (inca din prima saptamana), de aceea este importanta dieta si suplimentarea cu omega-3. In plus, creeaza stari severe de letargie si omoara libidoul, iar o dieta buna poate ameliora cat de cat aceste stari. 

Se aromatizeaza puternic, cel putin jumatate din greutatea luata cu acest ciclu va fii apa, care se va pierde la final. Trebuie folosit un antiestrogen in timpul ciclului, si la final urmata o terapie post ciclu cu clomid si tamoxifen. M1T inhiba secretia proprie de testosteron aprope imediat, de aceea, terapia post ciclu este obligatorie la final.

M1T fiind un steroid extraordinar de toxic pentru ficat, folosirea de Liv 52 si/sau Essentiale Forte N este obligatorie si ea. Folositi si un supliment cu taurina, pentru a reduce pomparile musculare excesive. Pentru a urma un nou astfel de ciclu, se face o pauza de cel putin o luna dupa terminarea PCT.

Saptamana M1T Tamoxifen
1 10 mg/zi 10-20 mg/zi
2 20 mg/zi 10-20 mg/zi
3 20 mg/zi 10-20 mg/zi
4 (optionala) 20 mg/zi 10-20 mg/zi

 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.