Ciclu pentru incepatori cu testosteron cipionat si Proviron

Publicat in

Un ciclu de baza, recomandat oricarui incepator care vrea sa experimenteze cu steroizii. Este un ciclu relativ sigur si deloc complicat.

Pentru incepatori, ciclurile cu testosteron sunt cele recomandate. Sunt simple, cuprinzand o singura componenta, sunt eficiente, folosind un steroid anabolic si injectabil, si sunt relativ sigure, testosteronul fiind cel mai apropiat de structura propriului hormon endogen. De asemenea, testosteronul este un steroid ieftin.

In ciclul de fata se foloseste testosteronul cipionat, un ester cu actiune lunga, dar poate fi substituit cu testosteron enantat. Se adauga si Proviron, care face mai eficient ciclul, prin reducerea SHBG, o enzima care se leaga de testosteron si il face inactiv. De asemena, Proviron are si efecte antiestrogene, si se stie ca testosteronul tinde sa se aromatizeze usor. Doza de Proviron ar trebui sa fie suficienta pentru a nu aparea efecte secundare de natura estrogenica, dar pentru a fi siguri ar trebui sa aveti la indemana niste tamoxifen, pe care sa incepeti sa il luati in doze de 20-40 mg, la primele semne de ginecomastie (sfarcuri umflate si dureroase). 

De asemenea, luati 4 grame de ulei de peste pe zi si folositi un supliment cu vitamina E pentru a sensibiliza gonadele. La finalul ciclului trebuie urmata o terapie post ciclu

Saptamana Testosteron cipionat Proviron
1 500 mg/saptamana 50 mg/zi
2 500 mg/saptamana 50 mg/zi
3 500 mg/saptamana 50 mg/zi
4 500 mg/saptamana 50 mg/zi
5 500 mg/saptamana 50 mg/zi
6 500 mg/saptamana 50 mg/zi
7 500 mg/saptamana 50 mg/zi
8 500 mg/saptamana 50 mg/zi

 

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.