Ciclu de steroizi pentru femei

Publicat in

Un subiect delicat, steroizii anabolizanti si femeile merg impreuna de mult timp, dar linia dintre rezultate pozitive si dezastru este una fragila! Aici este un exemplu de ciclu, care poate fi folosit intr-o siguranta relativa de catre femei.

Steroizii sunt folositi si de catre femei. Nu ma refer doar la culturiste, ci la sportive din toate disciplinele si chiar si amatoare. Dar granita dintre rezultate pozitive si negative este una foarte subtila, principalul pericol in acest caz fiind virilizarea, care se poate manifesta in moduri foarte neplacute. 

Combinatiile si dozele de steroizi sunt diferite fata de cele folosite la barbati, in incercarea de a reduce cat se poate de mult riscul de virilizare. Mai jos este un ciclu care poate fi folosit cu succes de o femeie atat pentru performanta sportiva cat si pentru definire musculara si reducerea stratului adipos. 

Este un ciclu complex, care necesita experienta in acest domeniu, asa ca nu se adreseaza incepatoarelor. Pentru ele, un ciclu doar cu Anavar este mai recomandat. 
Din saptamana 3 se incepe si administrarea de 1 mg de Ketotifen pe zi, seara inainte de culcare. 

In ultima saptamana, Cytomel se descreste treptat, zilnic, pana la doza de 12,5 mcg/zi. Cel mai simplu, de la jumatatea ultimei saptamani, se trece direct la doza de 12,5 mcg/zi.

Ciclul de mai jos nu garanteaza ca efectele secundare nu pot aparea. Exista mereu acest risc; este doar un exemplu de cum ar putea arata un ciclu conceput pentru femei. Ca in cazul oricarui ciclu de steroizi, dozele si timpii se ajusteaza in functie de particularitatile si preferintele individuale. 
 

Saptamana Anavar Clenbuterol Cytomel HGH Nolvadex
1 10 mg/zi 20 mcg/zi 25 mcg/zi 1 U.I./zi  
2 10 mg/zi 40 mcg/zi 25 mcg/zi 1 U.I./zi  
3 10 mg/zi 40 mcg/zi 25 mcg/zi 1 U.I./zi  
4 10 mg/zi 40 mcg/zi 37,5 mcg/zi 1 U.I./zi  
5 10 mg/zi 60 mcg/zi 37,5 mcg/zi 1 U.I./zi  
6 10 mg/zi 60 mcg/zi 50 mcg/zi 1 U.I./zi  
7 10 mg/zi 80 mcg/zi (doar daca se tolereaza bine doza de 60 mcg) 37,5 mcg/zi 1 U.I./zi 10 mg/zi
8 10 mg/zi 80 mcg/zi (doar daca se tolereaza bine doza de 60 mcg 25 mcg/zi 1 U.I./zi 10 mg/zi

 

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

Referinte

Articole din aceiasi categorie

cilcu steroizi injectii Ciclu Sustanon, Deca-Durabolin si Danabol Un ciclu de steroizi clasic. Castigurile in greutate si forta musculara vor fii impresionante. 14 Feb, 2016
cilcu steroizi injectii Ciclu pentru masa musculara cu IGF-1 Long R3 si PEG-MGF Un ciclu anabolic far steroizi, care face uz de peptide hormonale. Luate cum trebuie, riscurile pentru sanatate sunt diminuate fata de folosirea unor doze mari de steroizi anabolizanti. 14 Feb, 2016
cilcu steroizi injectii Ciclu Turanabol, Parabolan si Winstrol Este un ciclu de definire, destinat oricarui sportiv. Poate fii toxic din cauza Parabolanului si Winstrolului. 14 Feb, 2016
cilcu steroizi injectii Ciclu masa musculara calitativa Este un ciclu de steroizi complex, cu multe preparate, dar cu siguranta eficient. Din cauza numarului mare de substante folosite, pot aparea numeroase complicatii si efecte secundare, de aceea trebuie utilizat doar de cei cu experienta si care isi cunosc reactiile corpului la diferiti steroizi. 14 Feb, 2016
cilcu steroizi injectii Ciclu de steroizi cu testosteron suspensie si trenbolon Un ciclu de baza dar puternic, cu testosteron suspensie si trenbolon acetat. Ambii steroizi au o actiune rapida, asa ca vei simti rezultatele foarte repede. Sunt necesare injectii dese, dar si rezultatele vor fi pe masura. 14 Feb, 2016
cilcu steroizi injectii Ciclu testosteron pentru incepatori Acesta este ciclu ideal pentru cineva care nu a mai folosit niciodata steroizi. Daca se foloseste un produs de calitate (adica original, nu falsificat) rezultatele vor fii multumitoare cu siguranta. Testosteronul este steroidul care seamana cel mai mult cu hormonul secretat de organism, de aceea se poate spune ca este si cel mai sigur (asta nu inseamna ca nu pot aparea efecte secundare). 14 Feb, 2016
Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.