Ciclu de steroizi pentru femei

Publicat in

Un subiect delicat, steroizii anabolizanti si femeile merg impreuna de mult timp, dar linia dintre rezultate pozitive si dezastru este una fragila! Aici este un exemplu de ciclu, care poate fi folosit intr-o siguranta relativa de catre femei.

Steroizii sunt folositi si de catre femei. Nu ma refer doar la culturiste, ci la sportive din toate disciplinele si chiar si amatoare. Dar granita dintre rezultate pozitive si negative este una foarte subtila, principalul pericol in acest caz fiind virilizarea, care se poate manifesta in moduri foarte neplacute. 

Combinatiile si dozele de steroizi sunt diferite fata de cele folosite la barbati, in incercarea de a reduce cat se poate de mult riscul de virilizare. Mai jos este un ciclu care poate fi folosit cu succes de o femeie atat pentru performanta sportiva cat si pentru definire musculara si reducerea stratului adipos. 

Este un ciclu complex, care necesita experienta in acest domeniu, asa ca nu se adreseaza incepatoarelor. Pentru ele, un ciclu doar cu Anavar este mai recomandat. 
Din saptamana 3 se incepe si administrarea de 1 mg de Ketotifen pe zi, seara inainte de culcare. 

In ultima saptamana, Cytomel se descreste treptat, zilnic, pana la doza de 12,5 mcg/zi. Cel mai simplu, de la jumatatea ultimei saptamani, se trece direct la doza de 12,5 mcg/zi.

Ciclul de mai jos nu garanteaza ca efectele secundare nu pot aparea. Exista mereu acest risc; este doar un exemplu de cum ar putea arata un ciclu conceput pentru femei. Ca in cazul oricarui ciclu de steroizi, dozele si timpii se ajusteaza in functie de particularitatile si preferintele individuale. 
 

Saptamana Anavar Clenbuterol Cytomel HGH Nolvadex
1 10 mg/zi 20 mcg/zi 25 mcg/zi 1 U.I./zi  
2 10 mg/zi 40 mcg/zi 25 mcg/zi 1 U.I./zi  
3 10 mg/zi 40 mcg/zi 25 mcg/zi 1 U.I./zi  
4 10 mg/zi 40 mcg/zi 37,5 mcg/zi 1 U.I./zi  
5 10 mg/zi 60 mcg/zi 37,5 mcg/zi 1 U.I./zi  
6 10 mg/zi 60 mcg/zi 50 mcg/zi 1 U.I./zi  
7 10 mg/zi 80 mcg/zi (doar daca se tolereaza bine doza de 60 mcg) 37,5 mcg/zi 1 U.I./zi 10 mg/zi
8 10 mg/zi 80 mcg/zi (doar daca se tolereaza bine doza de 60 mcg 25 mcg/zi 1 U.I./zi 10 mg/zi

 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.