Ciclu de steroizi Cut-stack si Winstrol

Publicat in

Este un ciclu de definire compus din doua produse, dar care contine in total 4 steroizi, Cut-stack fiind un amestec de testosteron, trenbolon si masteron.

Este un ciclu de steroizi ideal pentru cei care isi dorec definirea musculara. Cut-stack este un produs fabricat de firmele underground, care contine un amestesc de trei steroizi (testosteron propionat, trenbolon acetat si drostanolon propionat), fiind in sine gandit pentru curele de definire. Adaugarea de Winstrol sporeste si mai mult efectul si ajuta la eliminarea apei subcutanate.

Nu ar trebui sa existe probleme de natura estrogena, de aceea nu este nevoie de medicamente auxiliare precum tamoxifenul. Este recomandat sa se foloseasca un protector hepatic si un supliment cu omega-3. La terminarea curei, terapia post ciclu este obligatorie.

Saptamana Cut-stack Winstrol (oral)
1 150 mg / o data la 3 zile 20 mg/zi
2 150 mg / o data la 3 zile 20 mg/zi
3 300 mg / o data la 3 zile 20 mg/zi
4 300 mg / o data la 3 zile 20 mg/zi
5 300 mg / o data la 3 zile 20 mg/zi
6 300 mg / o data la 3 zile 20 mg/zi
7 300 mg / o data la 3 zile 20 mg/zi

 

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.