Ciclu Sustanon 250

Publicat in

Un ciclu pe baza de testosteron, cu popularul Sustanon 250. Este un ciclu bun pentru cineva care nu a mai folosit niciodata steroizi anabolizanti si androgeni.

Acesta este un ciclu pe baza de testosteron, care poate fii folosit si de incepatori. Se pot astepta efecte secundare vizibile, mai ales de natura estrogena (in special retentie de apa), de aceea cei sensibili la estrogen vor utiliza un antiestrogen precum Nolvadexul

Pentru acest ciclu este nevoie de 15 ml Sustanon si, pentru cei care folosesc, de 20-40 mg/zi Nolvadex. O idee buna ar fii sa adaugati si un supliment cu Omega-3 (4 g/zi).
 

Saptamana Sustanon
1 250 mg
2 250 mg
3 500 mg
4 500 mg
5 500 mg
6 500 mg
7 500 mg
8 500 mg
9 250 mg

 

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.