Ciclu Anavar

Publicat in

Acesta este un ciclu care contine o singura componenta anabolica, si anume Anavar. In general nu se recomanda folosirea doar de steroizi orali, dar acesta este unul popular in randul incepatorilor care se feresc de ace.

Acesta este un ciclu care contine o singura componenta anabolica, si anume oxandrolonul (Anavar). In general nu se recomanda folosirea doar de steroizi orali, dar acesta este unul popular in randul incepatorilor care se feresc de ace.

Pentru a avea efecte cu adevarat vizibile, dozele trebuie sa fie suficient de mari. In general Anavar este un steroid bine tolerat de multi, care nu este la fel de toxic pentru ficat ca altii. Cu toate acestea, trebuie folosit si un protector, precum Liv 52 sau Essentiale Forte N.

La final trebuie urmata si o terapie post ciclu, fiind un steroid supresiv. Fara aceasta toate castigurile de masa musculara si forta vor disparea. Va fii si un ciclu scump, Anavarul fiind unul din cei mai scumpi steroizi disponibili. O sa aveti nevoie de 273 de pastile de 10 mg. 

Adaugati si 50 mg de Proviron pe zi, pentru a mentine nivele androgenice normale. In caz contrar riscati sa aveti probleme legate de libidou si stari de letargie.

 

Saptamana Anavar Proviron
1 50 mg/zi 50 mg/zi
2 60 mg/zi 50 mg/zi
3 70 mg/zi 50 mg/zi
4 70 mg/zi 50 mg/zi
5 70 mg/zi 50 mg/zi
6 70 mg/zi 50 mg/zi

 

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: TITANODROL, pentru masa musculara, TriApidix 300 si BURN Booster  pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7).

 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.