Ciclu de steroizi cu testosteron suspensie si trenbolon

Publicat in

Un ciclu de baza dar puternic, cu testosteron suspensie si trenbolon acetat. Ambii steroizi au o actiune rapida, asa ca vei simti rezultatele foarte repede. Sunt necesare injectii dese, dar si rezultatele vor fi pe masura.

Testosteronul suspensie este unul din cei mai puternici steroizi anabolizanti care exista. Chiar daca are aceeasi substanta activa ca si enantatul si cipionatul, este suspendat in apa, asa ca actiunea sa este una extrem de rapida, ceea ce ii potenteaza mult si efectele (il poti simti la propriu la cateva ore dupa injectie).

Totusi, cilcurile pe baza de testosteron suspensie sunt rare in randul amatorilor, fiind folosite mai ales de sportivii de performanta. Asta din cauza ca necesita o administrare deasa, zi de zi sau o data la doua zile. 

In cadrul ciclului de fata se foloseste si trenbolon acetat, un alt steroid puternic si cu actiune rapida. Combinati, cei doi steroizi vor aduce castiguri mari de masa musculara slaba, cu o acumulare mica de apa si grasime, mai ales pentru ca se foloseste si Arimidex in timpul ciclului. 

Mai exista si un steroid oral, avand de ales intre doua optiuni. Danabol sau Anavar. NU SE FOLOSESC AMANDOI STEROIZII ORALI! Se alege unul din ei, in functie de nevoi si buget. Danabolul va crea o retentie mai mare de apa, pe cand Anavarul va favoriza mai mult acumularea de masa musculara slaba. 

Este un ciclu pentru avansati, fiind multe injectii si existand un risc mare de aparitie a efectelor secundare (atat testosteronul suspensie, cat si trenbolonul, nu sunt tolerati bine de multa lume). 

Saptamana Testosteron suspensie Trenbolon acetat Anavar* Danabol* Arimidex
1 75-100 mg/o data la doua zile 100 mg/o data la doua zile - 30 mg/zi 0,5 mg/o data la doua zile
2 75-100 mg/o data la doua zile 100 mg/o data la doua zile - 30 mg/zi 0,5 mg/o data la doua zile
3 75-100 mg/o data la doua zile 100 mg/o data la doua zile 50 mg/zi 30 mg/zi 0,5 mg/o data la doua zile
4 75-100 mg/o data la doua zile 100 mg/o data la doua zile 50 mg/zi 30 mg/zi 0,5 mg/o data la doua zile
5 75-100 mg/o data la doua zile 100 mg/o data la doua zile 50 mg/zi 30 mg/zi 0,5 mg/o data la doua zile
6 75-100 mg/o data la doua zile 100 mg/o data la doua zile 50 mg/zi 30 mg/zi 0,5 mg/o data la doua zile
7 75-100 mg/o data la doua zile 100 mg/o data la doua zile 50 mg/zi - 0,5 mg/o data la doua zile
8 75-100 mg/o data la doua zile 100 mg/o data la doua zile 50 mg/zi - 0,5 mg/o data la doua zile


* se alege unul din cei doi steroizi orali!
 

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

Referinte

Articole din aceiasi categorie

Ciclu steroizi pastile Ciclu Anavar Acesta este un ciclu care contine o singura componenta anabolica, si anume Anavar. In general nu se recomanda folosirea doar de steroizi orali, dar acesta este unul popular in randul incepatorilor care se feresc de ace. 14 Feb, 2016
cilcu steroizi injectii Primobolan, Deca-durabolin si Winstrol Este un ciclu pentru cei care vor sa evite preparatele pe baza de testosteron. De multe ori se spune ca steroizii care nu sunt atat de adrogenici, precum Primobolanul, nu sunt buni constructori de masa musculara. Dar sa nu uitam ca si acestia sunt foarte anabolici. 14 Feb, 2016
cilcu steroizi injectii Ciclu de baza pentru masa musculara Este un ciclu de steroizi simplu, care va aduce o crestere importanta in greutate. Urmat de o terapie post ciclu va asigura stabilizarea muschilor si pastrarea lor. 14 Feb, 2016
Ciclu steroizi pastile Ciclu anti-ginecomastie Ginecomastia este un pericol real pentru orice utilizator de steroizi. In cazul in care aceasta se manifesta si chiar se instaleaza, poti incerca sa faci un ciclu de anti-estrogeni pentru a incerca sa repari situatia fara interventie chirurgicala. 14 Feb, 2016
cilcu steroizi injectii Ciclu pentru masa musculara cu IGF-1 Long R3 si PEG-MGF Un ciclu anabolic far steroizi, care face uz de peptide hormonale. Luate cum trebuie, riscurile pentru sanatate sunt diminuate fata de folosirea unor doze mari de steroizi anabolizanti. 14 Feb, 2016
cilcu steroizi injectii Ciclu de steroizi cu Deca-durabolin, Equipoise si testosteron propionat Un exemplu de ciclu de steroizi care presupune incarcarea cu Deca-durabolin si Equipoise, pentru a obtine rezultate rapide. 14 Feb, 2016
Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.