Ciclu Danabol (Naposim)

Publicat in

Un ciclu foarte raspandit in randul celor care nu au mai folosit niciodata steroizi anabolizanti si androgeni. Desi atractiv pentru ca se foloseste un preparat oral, nu este deloc lipsit de riscuri si efecte secundare serioase. Cei experimentati nu recomanda ciclurile doar cu Danabol.

Acest ciclu este pentru cei care nu au mai folosit niciodata steroizi. Sunt necesare 100 de tablete de cate 5 mg, sau 50 de cate 10 mg. Este un bun ciclu de masa musculara, producand efecte vizibile la cineva care nu a mai avut tangente niciodata cu steroizii, dar nimic spectaculos.

Este un ciclu cu un singur tip de steroid, putandu-se castiga intre 3,5 kg si 4,5 kg, la cei care raspund foarte bine. Efectele negative ar trebui sa fie reduse pentru un utilizator sanatos. Danabol este toxic pentru ficat asa ca un medicament care sa-l protejeze ar trebui folosit. Deasemenea, folosirea altui steroid hepatotoxic trebuie evitata o perioada de timp dupa terminarea acestui ciclu. Concomitent cu Danabol se va utiliza si un supliment pe baza de ulei de peste, cate 4 g pe zi, si, optional, cate 10-20 mg pe zi de Nolvadex.
 

Saptamana

Danabol

1 10 mg/zi
2 10 mg/zi
3 15 mg/zi
4 15 mg/zi
5 20 mg/zi

 

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: BULK Extreme si TESTOLAN pentru masa muscularaFast BURN Extreme,  Fast BURN Active si Keto Actives pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7).

 

 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.