Ciclu de steroizi pentru cresterea performantelor fizice

Publicat in

Un exemplu de ciclu de steroizi folosit de atleti, ciclisti si alte categorii de sportivi profesionisti, care pune accent pe cresterea performantelor fizice, nu pe imbunatatirea aspectului fizic.

Acest ciclu de steroizi este un exemplu de ce ar putea folosi unii sportivi de performanta pentru a isi imbuntati performantele sportive. Acest ciclu nu se adreseaza celor care vor masa musculara si definrie musculara. Si acestea se pot intampla, dar nu este gandit pentru asta ci pentru a avea rezultate cat mai bune in competitiile sportive.

In acest scop, testosteronul suspensie este o alegere foarte potrivita, timpul sau de detectie fiind de aproximativ 24 de ore. Pe langa riscul mai redus de detectie, un alt aspect care il face atragator pentru sportivii de performanta este cresterea foarte rapida a nivelelor de testosteron. 

Desigur, cand se urmeaza un astfel de ciclu de steroizi, trebuie tinut cont si de timpii de detectie ai celorlalti steroizi care fac parte din cura. Este un ciclu care se preteaza multor sportivi din diferite discipline, de la atleti si ciclisti, la boxeri si luptatori de MMA. Trebuie spus si ca majoritatea celor care il folosesc sunt asistati de antrenori si medici specialisti. De obicei, la nivel profesionist sportivul nu isi creeaza si administreaza singur curele. 

Mai trebuie spus si ca este un ciclu pentru cei cu experienta in folosirea steroizilor anabolizanti, testosteronul suspensie necesitand injectii dese si pe care multi le vor considera dureroase. 

Principalul scop al acestui ciclu este de a creste forta musculara si performantele fizice generale. In curand o sa dau un exemplu si de un ciclu pentru a creste recuperarea dupa efort fizic. 

Saptamana Testosteron suspensie Winstrol Arimidex
1 50-75 mg/ o data la doua zile 50 mg/zi o data la doua zile 0,5 mg/o data la doua zile
2 50-75 mg/ o data la doua zile 50 mg/zi o data la doua zile 0,5 mg/o data la doua zile
3 50-75 mg/ o data la doua zile 50 mg/zi o data la doua zile 0,5 mg/o data la doua zile
4 50-75 mg/ o data la doua zile 50 mg/zi o data la doua zile 0,5 mg/o data la doua zile
5 50-75 mg/ o data la doua zile 50 mg/zi o data la doua zile 0,5 mg/o data la doua zile
6 50-75 mg/ o data la doua zile 50 mg/zi o data la doua zile 0,5 mg/o data la doua zile
7 50-75 mg/ o data la doua zile 50 mg/zi o data la doua zile 0,5 mg/o data la doua zile
8 50-75 mg/ o data la doua zile 50 mg/zi o data la doua zile 0,5 mg/o data la doua zile

 

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

 

Referinte

Articole din aceiasi categorie

cilcu steroizi injectii Ciclu testosteron pentru incepatori Acesta este ciclu ideal pentru cineva care nu a mai folosit niciodata steroizi. Daca se foloseste un produs de calitate (adica original, nu falsificat) rezultatele vor fii multumitoare cu siguranta. Testosteronul este steroidul care seamana cel mai mult cu hormonul secretat de organism, de aceea se poate spune ca este si cel mai sigur (asta nu inseamna ca nu pot aparea efecte secundare). 14 Feb, 2016
Ciclu steroizi pastile Ciclu de steroizi si peptide hormonale Un ciclu de steroizi puternic in cadrul caruia sunt folosite si peptide hormonale, noua generatie de substante anabolice. 14 Feb, 2016
Ciclu steroizi pastile Ciclu metildrostanolon Un ciclu cu un steroid care o vreme a fost vandut ca supliment sportiv. Nu lasati asta sa va pacaleasca: metildrostanolon este unul din cei mai toxici steroizi, putand cauza leziuni grave ficatului si dupa 3-4 saptamani de consum. 14 Feb, 2016
cilcu steroizi injectii Ciclu Testosteron-Boldenon si Metenolon Acesta este un ciclu de 3 luni, care cuprinde doua faze. Una de masa si alta de definire. Este un ciclu puternic, de la care se pot astepta rezultate foarte bune. 14 Feb, 2016
cilcu steroizi injectii Ciclu de steroizi pentru definire cu Primobolan si Anavar Este un ciclu de steroizi potrivit cu o dieta calorica restrictiva. Se recomanda celor care urmaresc scaderea stratului adipos si definirea musculara. 14 Feb, 2016
cilcu steroizi injectii Ciclu Testosteron suspensie si Equipoise Desi eficient, este un ciclu care sperie orice incepator, dar si utilizator mai experimentat de steroizi. Si asta din cauza frecventei mari de injectii cu testosteron suspensie. 14 Feb, 2016
Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.