Ciclu de steroizi cu testosteron propionat, trenbolon acetat si Winstrol

Publicat in

Un ciclu relativ puternic, destinat intermediarilor, care poate aduce castiguri de masa musculara si forta semnificative.

Acest ciclu de steroizi este folosit de regula de sportivii intermediari, nu de incepatori. Este vorba de sportivi care au avut si alte experiente cu steroizii anabolizanti inainte: au terminat cel putin doua cicluri reusite, au folosit cu succes cel putin 3 steroizi diferiti si au combinat cu succes cel putin doi steroizi. 

Pe langa masa musculara si forta, acest ciclu ajuta si la reducerea stratului de grasime, mai ales daca se urmeaza o dieta hipocalorica. In acest caz forta nu va scadea, datorita trenbolonului. Arimidexul este adaugat pentru a proteja de estrogenul care poate fi cauzat de testosteron dar si de progesteronul cauzat de trenbolonul acetat. Este printre cele mai eficiente cicluri de definire si acumulare de masa musculara lina pe care le poate face un sportiv.

Injectiile se fac aproape zilnic (zilnic spre finalul ciclului), de aceea se poate amesteca testosteronul propionat cu trenbolonul acetat in aceeasi seringa pentru a fi injectati, si a reduce numarul injectiilor. Exista o solutie pentru reducerea numarului de injectii; este oferita in formatul downloadabil

Pe durata ciclului se pot face doze mici de Pregnyl. La finalul ciclului se urmeaza o terapie post ciclu


undefined

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: TITANODROL, pentru masa musculara, TriApidix 300 si BURN Booster  pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7).

 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.