Ciclu Deca-durabolin - Naposim II

Publicat in

Aceasta este varianta pentru cei cu mai multa experienta a clasicului ciclu Deca-Naposim.

 Aceasta este varianta pentru cei cu mai multa experienta a clasicului ciclu Deca-Naposim. Dozele sunt mai mari, si la fel si durata ciclului. Dan Duchaine, gurul steroizilor, spunea despre acest ciclu, ca daca nu poti creste cu Deca-durabolin si Naposim (cunoscut astazi mai ales sub denumirea de Danabol), nu poti creste cu nimic. 

Folositi un hepatoprotextor in primele 5 saptamani ale ciclului. De asemenea, este indicat sa aveti cabergolina la indemana, pentru a putea contracara eventualele efecte secundare de natura progesteronica, care pot fi cauzate de Deca-durabolin

La finalul ciclului, este obligatorie terapia post ciclu. Aceasta se va incepe la 3 saptamani dupa ultima injectie de Deca-durabolin.

Saptamana Deca-durabolin Naposim
1 400 mg 30 mg/zi
2 500 mg 40 mg/zi
3 600 mg 40 mg/zi
4 600 mg 40 mg/zi
5 600 mg 40 mg/zi
6 600 mg -
7 600 mg -
8 600 mg -
9 600 mg -
10 600 mg -
11 600 mg -
12 600 mg -

 

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.