Cum sa te incalzesti pentru genuflexiuni

Publicat in

Nu poti sa cobori suficient de jos la genuflexiuni? Incearca aceasta incalzire simpla si rapida.

Orice femeie ar trebui sa faca genuflexiuni cu greutati. O sa arate mai bine in toate locurile care trebuie sa arate mai bine! Dar daca ai probleme la a atinge adancimea necesara ca exercitiul sa fie eficient? Ti se par genuflexiunile un exercitiu incomod, pe care nu il simti cum trebuie? Nu iti gasesti "ritmul" cand le faci?

Incearca aceasta incalzire simpla si rapida pentru genuflexiuni. Este o tehnica dovedita ca functioneaza si nu ai nevoie de stretchinguri si lucrurui mai complicate. 

Incalzirea pentru genuflexiuni:

  • Tine-te de ceva pentru a avea suport, precum o bancuta cu spatarul inclinat sau chiar de rack-ul de genuflexiuni (poti folosi chiar si o coarda TRX); asa te vei putea concentra doar pe miscare fara a iti face griji cu mentinerea echilibrului.
  • Incepi sa faci genuflexiuni cat de jos poti fara a te forta prea tare. Mentine pozitia in partea de jos (pe vine) pentru cateva secunde. Ridica-te si repeta de 10-15 ori. 
  • Incearca sa cobori din ce in ce mai jos la fiecare repetare si mentine pozitia de jos la fiecare repetare. 
  • Fa 1-2 astfel de seturi, de 10-15 repetari fiecare. 
  • Daca tot nu poti cobori cat de jos iti doresti dupa 3 astfel de seturi, fa un set de genuflexiuni cu gantera la piept. Alege o greutate usoara si fa 10-15 repetari. Si aici oboara cat de jos poti si mentine pozitia de jos cateva secunde. 
  • Continua cu antrenamentul obisnuit cu genuflexiuni acum ca esti incalzita.

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.