Helios

Publicat in

Helios este un amestec de clenbuterol si yohimbina, ambele sub forma injectabila. este un arzator de grasimi puternic, dar si periculos.

Substanta activa : hidroclorura de clenbuterol si clorhidrat de yohimbina
Denumiri comerciale : Helios

 

Helios este un medicament nou creat pentru a elimina grasimea "incapatanata". Este conceput special pentru piata de steroizi in culturism. Este fabricat de Generic Supplements, o faimoasa firma underground care fabrica steroizi si substante legate de acestia. Aceasta firma produce o linie intreaga de steroizi orali si injectabili precum testosteron suspensionmetandrostenolon,oximetolon si stanozolol, pana la clenbuterol si produse mai putin cunoscute, precum HELIOS. In ciuda amablajului saracacios, produsele celor de la Generic Supplements, se bucura de o mare incredere in lumea sportivilor la ora actuala. 

Helios contine un amestec de hidroclorura de clenbuterol si de clorhidrat de yohimbina. Aceste doua substante sunt prezente in proportie de 40mg/ml (clenbuterol) si 5,4 mg/ml (yohimbina). Clenbuterolul si yohimbina elimina grasimea prin acelasi proces, dar au efecte diferite datorita mecanismelor folosite. Clenbuterolul este un beta-2-agonstic foarte puternic care stimuleaza in mod direct lipoliza, la fel cum o face si efedrina. Yohimbina este un antagonist al receptorilor alfa adrenergici. Acesti receptori, cand nu sunt blocati, scad arderea grasimilor deci prin administrarea de yohimbina se favorizeaza arderea grasimilor, in special in zonele unde receptorii alfa sunt in numar mare: coapse, solduri, talie, zona pieptului. Pentru o intelegere mai buna a efectelor secundare, dozare si mod de actiune a fiecarei substante in parte referiti-va la profilul fiecareia. 

Helios este contra-argumentul impotriva celor care sustin ca eliminarea grasimii doar in anumite zone este imposibila. Ei spun ca nici o substanta nu poate reduce grasimea doar intr-un loc anume pentru ca, inevitabil, va ajunge in sange in loc sa ramana ramana acolo unde a fost injectata. Dar majoritatea celor care au folosit acest produs pot sustine contrariul, obtinand rezultate excelente in arderea grasimilor doar in anumite zone, unele chiar cu grasimi "incapatanate". S-au obtinut rezultate mai bune decat daca s-ar fi folosit formele conventionale orale ale clenbuterolului sau yohimbinei. 

Aceste produs se gaseste exclusiv pe piata neagra, asa ca nu il cautati in farmacii. Se poate gasii doar la dealerii de steroizi, iar odata gasit pretul este etxrem de ridicat, putand varia si intre 100 si 200 de dolari fiola de 50ml. 

Dozele sunt intre 0.5 ml si 2 ml pe zi, injectati direct in zonele unde se vrea sa se reduca grasimea. Se incepe de la o doza mica, 0.5 ml, si se creste usor. In niciun caz nu se depaseste 2 ml, si pentru ca efectele secundare pot fi periculoase, dar si pentru a nu imbiba receptorii, si astfel medicamentul devine inutil. Se merge pe acelasi principiu ca si la Clenbuterol, doua saptamani ciclu si apoi doua saptamani pauza. De asemenea, efectele secundare posible, sunt asemanatoare cu ale acestuia, uneori chiar mai pronuntate.

   Un exemplu ar arata cam asa:

  • Saptamana 1: 0.5 ml/zi
  • Saptamana 2: 1 ml/zi
  • 2 saptamani pauza
  • Saptamana 5: 0.5 ml/zi
  • Saptamana 6: 1.5  ml/zi

ATENTIE! Cei care vor sa evite efectele secundare ale medicamentelor de acest fel, pot folosi variante naturale, fara riscuri si foarte eficiente, precum TriApidix 300 sau Thermacuts (stimulator metabolic natural).

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.