AOD9604

Publicat in

AOD9604 este o bucata din hormonul de crestere care ajuta la arderea grasimilor si repararea articulatiilor. Daca in privinta primului lucru exista incertitudini, in ceea ce priveste aticulatiile, aceasta substanta este foarte promitatoare.

AOD9604 numit si Advanced Obesity Drug este o peptida formata dintr-un lant de 15 aminoacizi care imita un mic fragment al hormonului de crestere, mai exact acea parte a hormonului de crestere care are proprietatile de reducere a stratului adipos (arderea grasimilor). Sa speculat ca functioneaza prin aceleasi mecanisme prin care hormonul de crestere controleaza metabolismul lipidelor, dar fara a a manifesta si efectele secundare legate de glicemie si cresterea organelor interne. AOD9604 ar trebui sa stimuleze lipoliza (descopunerea grasimilor) si sa inhibe lipogeneza (crearea de nou tesut gras).

AOD9604 a fost fabricat prima data in 1990 in Australia, si se pare ca este un preparat care este folosit intens de echipele de rugby din zona. Acestia il folosesc atat pentru a arde grasime dar si pentru a isi mentine si construi masa musculara. AOD9604 tinteste in principal depozitele de grasime abdominala, si impiedica grasimea sa mai fie stocata in aceste depozite. Cu alte cuvinte, arde grasimea "incapatanata". Exista si relatari de la utilizatori care sustin ca au inregistrat si o crestere a masei musculare.

Alte beneficii ale acestei peptide sunt cresterea denstiatii osoase si imbunatatirea osteoartritei prin marirea productiei de colagen si cartilaj nou in articulatii. Astfel, se creste rezistenta acestora si se repara o parte din avariile suferite. Imbunatateste si repararea si recuperarea ligamentelor, tendoanelor si muschilor. 

Toate studiile asupra AOD au ajuns la concluzia ca nu are efecte secundare majore, singurele care au fost inregistrate fiind dureri de cap, palpitatii usoare si stari de euforie. Trebuie mentionat ca niciun studiu nu a fost facut pe termen lung inca, asa ca nu se stiu potentialele efecte vatamatoare daca se foloseste perioade lungi de timp.

Toate acestea suna foarte bine si frumos, dar exista o singura, mare problema. Proprietatile sale de a arde grasimi sunt contrazise de aproape toate studiile efectuate, si chiar feedback-ul utilizatorilor din randul sportivilor (culturism sau alte discipline sportive) este plin de pareri mixte, unii spunand ca functioneaza si altii ca este bun de aruncat la gunoi. 
In testele de laborator efectuate pe soareci a functionat, dar se pare ca receptorii asupra carora actioneaza la soareci pentru a arde grasimile, nu exista si la oameni.

Mai mult, aceasta peptida nu a fost conceputa pentru a aduce cresteri ale masei musculare, nefiind capabila sa duca la eliberarea de IGF-1 (mecanismul prin care hormonul de crestere isi manifesta proprietatile anabolice). 

Insasi compania producatoare a abondant cercetarile pentru a il dezvolta ca medicament anti-obezitate, spunand ca nu inregistreaza niciun efect major auspra populatiei. La fel si cu proprietatile sale anabolice. In prezent se fac cercetari pentru a fi produs comercial ca preparat pentru repararea articulatiilor si cartilagiilor.

Cel mai probabil, tocmai aceste proprietati reparatorii il fac atat de atractiv pentru sportivi, si nu capacitatea sa de a arde grasimi sau a construi masa musculara. 

AOD9604 se administeraza zilnic, fie prin injectii subcutanate, fie transdermal. Dozele pentru injectiile subcutanate sunt de 300 mcg/zi, seara inainte de culcare, la 2-3 ore dupa ultima masa.
Crema se aplica tot in aceeasi perioada, cate 1 ml deodata.

ATENTIE! Cei care vor sa evite efectele secundare ale medicamentelor de acest fel, pot folosi variante naturale, fara riscuri si foarte eficiente, precum TriApidix 300 sau Thermacuts (stimulator metabolic natural).

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.