Cimaterol

Publicat in

Cimaterol este un alt arzator de grasimi din aceeasi clasa ca si Clenbuterol, dar fiind un preparat mai puternic.

Substanca activa : anthranilonitril
Denumiri comerciale : Cimaterol 

 

Cimaterol este un stimulant, un arzator de grasimi, mai putin cunoscut. Face parte din clasa beta-2-agonistilor, fiind similar cu Clenbuterol sau Albuterol, dar diferit in atat de multe instante. Toate aceste produse stimuleaza arderea grasimilor si sinteza proteinelor. Pe langa asta ridica si temperatura corpului, pulsul, nivelele de adrenalina. Totusi, Climaterol stimuleaza receptorii beta 1, 2 si 3, pe cand Clenbuterolul stimuleaza doar receptorii 2 si 3. Asta duce la o ardere de grasimi mai mare in cazul Cimaterol. Plus, o cantitate mai mare de grasime bruna este arsa in cazul acestuia. 

Cimaterol stimuleaza atat lipoliza (arderea grasimilor, eliberarea de acizi grasi liberi si de glicerol), dar inhiba si lipogeneza (stocarea de grasime), si le face pe amblele mai bine decat Clenbuterol sau Albuterol. De asemenea, stimuleaza si sinteza proteinelor, asa ca poate oferii cresteri de tesut muscular lin concomitent cu arderea grasimilor. Dar, ca si la celalte medicamente asemanatoare, efectul anabolic se peirde dupa aproximativ 2 saptamani. Cimaterol creste si fluxul sangvin si duce la acumularea masiva de nitrogen, ceea ce duce la o absortie mai buna a aminoacizilor in muschi, si elimina mai rapid acidul lactic din muschi. Asa ca, spre deosebire de Clenbuterol, care scade performantele atletice, Cimaterol le poate creste (anduranta si viteza). 

Din majoritatea studiilor efectuate s-a constatat ca Cimaterol este mult mai eficient in arderea grasimilor decat Clenbuterol sau Albuterol. Pe langa toate aceste efecte cautate de un sportiv, are si aplicatii medicale, fiind un puternic anti-cancerigen si un bun agent de recuperare dupa arsuri grave. Si o alta proprietate foarte importanta pentru un sportiv, este un bun anticatabolic, prevenind distrugerea tesutului muscular. 

La fel ca si Clenbuterol, receptorii se satureaza dupa 2-3 saptamani, asa ca este nevoie sa fie ciclizat (2-3 saptamani on/ 2-3 saptamani off). Sau, se poate adauga Ketotifen, fara a intrerupe Cimaterolul. Exista variante atat injectabile cat si orale. Cea injectabila se face subcutanat. Dozele eficiente in ambele cazuri sunt de 0.15 miligrame/ kilogram corp. Desigur, se incepe de la o doza mica, si se creste treptat. De preferat este sa se foloseasca varianta orala, fiind mai usor de calculat dozele, si de administrat. 

Efectele secundare sunt la fel ca si in cazul Clenbuterolului sau Albuterolului. Acestea includ tremur al mainilor, ritm cardiac crescut, transpiratii abundente, stari de neliniste, dureri de cap, scaderea poftei de mancare. Dar multe din studiile efectuate cu Cimaterol au fost efectuate pe animale, nu pe oameni. Un efect secundar predominant, cules din "folclorul de sala", in cazul Cimaterolului, este o tensiune ridicata, asa ca trebuie monitorizata cu atentie in timpul unei eventuale cure cu acest medicament. Ca si la Clenbuterol, se recomanda suplimentarea cu taurina pe durata ciclului, pentru a preveni crampele musculare. 

Cimaterol este folosit in scop veterinar si ca substanta de studiu. Inca nu este avizat pentru uzul uman. Asa ca pentru un sportiv se poate procura doar pe piata neagra, la noi in tara nefiind foarte raspandit.

ATENTIE! Cei care vor sa evite efectele secundare ale medicamentelor de acest fel, pot folosi variante naturale, fara riscuri si foarte eficiente, precum Fast BURN Extreme,  Fast BURN Active si Keto Actives.

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.