Adipotide

Publicat in

Un arzator de grasimi unic, cu un mod de actiune inedit: omoara celulele grase.

Cele mai multe arzatoare de grasimi te ajuta sa scapi de tesutul adipos prin ridicarea metabolismului, suprimarea apetitului sau ambele. Dar un nou medicament, aflat in cercetari si experimente pe maimute (din specia Macaca), merge un pas mai departe: omoara celulele grase. Cercetatorii spera sa obtina un medicament cu care sa se poata combate epidemia de obezitate din lume.

Numele medicamentului experimental este Adipotide. El tinteste celulele grase din tesutul adipos alb; le omoara prin atasarea de ele si activarea unei proteine sintetice care duce la moartea celulei. Mai exact, acea proteina blocheaza fluxul de sange catre celula! Apoi, celulele moarte sunt reabsorbite de corp si metabolizate. 

Pana acum au fost facute experimente doar pe maimute obeze. In doar patru saptamani, maimutele au pierdut 11% din tesutul adipos total, si 27% din tesutul adipos de pe abdomen. Pe maimutele care erau deja slabe nu le-a afectat, ceea ce i-a facut pe cercetatori sa speculeze ca tinteste doar depozitele de grasime in exces.
Experimentele sunt cu atat mai promitatoare cu cat sunt realizate pe primate, anatomia lor fiind similara cu a noastra.

Un aspect la fel de important este ca in timpul acestor cercetari s-a constatat si o imbunatatire a metabolismului, nu doar moartea celulelor grase. De asemenea, o alta proprietate este si diminuarea apetitului. 

Pana acum singurul efect secundar constatat au fost leziuni la nivelul rinichilor. Desi ingrijorator, cercetatorii sunt convinsi ca este o problema minora, care poate fi combatuta cu usurinta. Dar, trebuie tinut cont ca este un medicament foarte nou, experimental, despre care se stiu putine. Inca nu a fost testat pe oameni, si desi a ajuns deja pe piata neagra a steroizilor si peptidelor hormonale, rapoartele culturistilor care l-au folosit sunt foarte putine si nesatisfacatoare in ceea ce priveste eficienta si siguranta medicamentului. In plus, nu se stie ce efecte poate avea pe termen lung.

Pana acum, principalul neajuns sunt dozele extrem de mari necesare pentru a obtine rezultatele rapide de care am vorbit. Este nevoie  de doze de 280 mcg/kg/zi; cu alte cuvinte, cineva de 90 de kg, ar avea nevoie de 25 mg/zi. Costurile ar fi imense, dar si mai mult, a face rost de cantitati atat de mari, in conditiile in care Adipotide este rar intanlit pe piata neagra, va fi foarte, foarte dificil. 
Administrarea se face prin injectii subcutanate. 

O teorie este de a folosi doze mici de 1-2 mg pe zi, perioade foarte lungi de timp, din moment ce ucide definitiv celulele grase. Ar dura mai mult, dar efectele ar fi aceleasi. Dar in acest caz riscurile sunt si mai mari, administrarea pe termen lung a unui medicament experimental fiind foarte periculoasa. 

Adipotide pare un medicament promitator in viitor, dar este nevoie de mai multe teste si de o intelegere mai buna a felului in care actioneaza, inainte de a putea fi folosit pentru diminuarea stratului adipos.

ATENTIE! Cei care vor sa evite efectele secundare ale medicamentelor de acest fel, pot folosi variante naturale, fara riscuri si foarte eficiente, precum Fast BURN Extreme,  Fast BURN Active si Keto Actives.

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.