Triacana

Publicat in

Triacana este un un metabolit al hormonului glandei tiroide, T3. Dintre hormonii tiroidieni, este cel mai slab, dar are si cele mai putine efecte adverse, de aceea este preferat de cei fara experienta, pentru a ii ajuta sa isi ridice rata metabolica.

Substanta activa : tiratricol
Denumiri comerciale : Triacana, Nidolin, Teatrois

 

Tiratricolul este un metabolit al hormonului endogen al gandei tiroide triiodtironina (T3). Glanda tiroida produce de fapt doi hormoni, T3 si T4 (tiroxina, care se converteste in T3). Impreuna acesti doi hormoni sunt principalii regulatori ai metabolismului. Ambii hormonoi sunt fabricati si in forma sintetica sub denumirile populare de Cytomel (T3) si Synthroid (T4). Triacana  este o forma aT3 care se metabolizeaza usor, fiind mult mai slaba decat ambii hormoni principali. Atunci cand sunt administrate, aceste substante ridica rata metabolica printr-o conversie mai buna a carbohidratilor, proteinelor si lipidelor. Asta insemna ca organismul v-a arde nutrientii intr-un ritm mult mai mare decat normal. 

Hormonii glandei tiroide se folosesc pentru tratarea disfunctiilor acesteia si in cazurile de obezitate. Triacana este folosita si in cazurile de hipertiroidism, atunci cand sunt produsi prea multi astfel de hormoni. Administrarea de Triacana poate scadea secretia de HTS (hormonul stimulator tiroidian) reducandu-se astfel si hormonii tiroidieni din organism. 

Culturistii folosesc acest medicament datorita proprietatii lui de a ridica rata metabolica si a arde mai multe grasimi. Chiar si fara o dieta stricta Triacana si produsele inrudite cu acesta pot reduce semnificativ tesutul adipos. Fara acesti hormoni trebuie urmat un regim strict ceea ce v-a duce inevitabil si al pierderea de masa musculara. Aceasta pierdere poate fi redusa cu mult folosindu-se acesti hormoni. 

Dintre toti hormonii tiroidieni, Triacana este cel mai des folosit datorita efectelor secundare mai blande. Atunci cand se umbla la glanda tiroida trebuie asteptate anumite efecte secundare precum: tremur al mainilor, diaree, insomnii, greata, puls ridicat, stari de neliniste. Cel mai grav efect negativ care poate surveni este disfunctia permanenta a glandei tiroide; dar cazurile sunt rare si apar atunci cand administrarea este haotica. 

Spre deosenire de Cytomel, unde un ciclu trebuie planificat si urmat foarte strict, Triacana permite o oarece relaxare, in primul rand si datorita faptului ca daca o greseala in dozare sau perioada ciclului este facuta, efectele secundare de lunga durata sau permanente sunt putin probabile. Perturbari serioase ale glandei tiroide nu apar in cazul utilizarii acestui medicament. Triacana este eliminat si mai repede din organism decat restul medicamentelor asemanatoare. Acesta este clar o prima alegere a incepatorilor. 

Si in cazul Triacana se va incepe o administrare treptata. Fiind un produs mai slab doza maxima poate ajunge la 10-14 pastile de cate 35 mcg pe zi. Se incepe de obicei cu doua tablete si se adauga alte doua odata la o zi sau doua. Durata de injumatatire este de 6 ore de aceea ar trebui impartite in mai multe doze pe zi. Multi folosesc steroizi anabolizanti alaturi de hormoni tiroidieni datorita sintezei accelerate a proteinelor. Se poate combina si cu alte substante folosite pentru pierderea de tesut adipos precum Clenbuterol. Desi nu prezinta riscuri foarte mari nu este recomandata folosirea acestui produs mai mult de 3 luni. Tine-ti minte ca doza trebuie scazuta la fel cum a fost crescuta; cu doua pastile mai putin odata la o zi sau doua.

ATENTIE! Cei care vor sa evite efectele secundare ale medicamentelor de acest fel, pot folosi variante naturale, fara riscuri si foarte eficiente, precum Fast BURN Extreme,  Fast BURN Active si Keto Actives.

Referinte

Articole din aceiasi categorie

Synthroid (T4) hormon glanda tiroida slabire Synthroid (T4) Synthroid este un un hormon sintetic al glandei tiroide, tiroxina (T4). Hormonii glandei tiroide sunt cei care controleaza metabolismul, de aceea sunt folositi de culturisti dar si alti sportivi pentru a creste arderile calorice atunci cand se doreste definirea musculara. 14 Feb, 2016
hormon tiroidian pentru slabire Cytomel (T3) Cytomel este un hormon al glandei tiroide, triiodtironina (T3). Este cel mai puternic dintre cei doi hormoni produsi de aceasta glanda, si cu siguranta nu este un hormon cu care sa te joci! Este folosit de catre culturiti si sportivi pentru a arde mai multe grasimi. 14 Feb, 2016
clenbuterol pentru slabit si ars grasimi Clenbuterol Clenbuterol este cel mai cunoscut arzator de grasimi din lumea steroizilor anabolizanti. Cu toate acestea, nu este un steroid, asa cum cred unii, ci un beta-2-agnost, un medicament pentru tratamentul astmului bronsic. 14 Feb, 2016
pentru arderea grasimilor corporale Yohimbine HCL Yohimbine hydrochloride it is a natural extract that can help lose fat. 23 Nov, 2016
adipex-p pentru slabire Adipex-p Adipex-p este un medicament pentru tratamentul obezitatii. Actioneaza prin scaderea poftei de mancare. Face parte din familia amfetaminelor, de aceea este o substanta periculoasa. 14 Feb, 2016
dnp substanta toxica pentru ars grasimi DNP Este unul dintre cele mai controversate substante din lumea culturismului. Nu este comercializat pentru uzul uman nicaieri in lume, in schimb este foarte raspandit ca agent chimic industrial. Practic, este un chimical industrial, folosit ilicit de culturisti pentru a arde grasimile. Este dovada riscurilor pe care si le asuma unii oameni pentru a isi atinge scopurile. 14 Feb, 2016
Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.