Antrenamentul 15 din 15 pentru tonifiere

Publicat in

Un antrenament rapid (doar 15 minute) care poate fi facut oriunde, de catre orice doamna/domnisoara care vrea sa isi tonifieze corpul.

Poti investi mult timp in crearea unui antrenament. Poti folosi tot felul de echipamente, determina cate repetari sa faci la fiecare exercitiu, sa il imparti in superseturi, sa pui accent pe anumiti muschi care lucreaza in anumite feluri, etc. 

Sau poti uita de toate acestea, daca nu ai chef sa te implici atat de mult. O sa fac presupunea ca doar a iti face timp pentru antrenamente este o implicare suficient de mare din partea ta - si este cazul majoritatii femeilor din ziua de azi, cu o viata aglomerata, familie, etc. Astazi o sa iti dau un antrenament foarte rapid (15 minute) pe care il poti face aproape oriunde. 

Antrenamentul presupune sa faci cat de multe runde poti, in 15 minute. Pe langa antrenament, fa si o incalzire de 5 minute. Fiecare exercitiu din circuit se face pentru 15 repetari. Orice exercitiu unilateral (cate un membru pe rand, precum fandarile) are 15 repetari pe parte. Daca pare prea greu la aceste exercitii, redu la 8-10 repetari pe o parte. Si daca ai alte exercitii preferate, poti inlocui exercitiile din circuit cu altele alese de tine; ai grija doar sa pastrezi aceeasi structura. 

Antrenamentul 15 din 15

Fa toate repetarile la un exercitiu apoi treci la urmatorul, fara pauza. Repeta asa pana ce termini circuitul, apoi incepi din nou, ideal fara pauza. Fa asta timp de 15 minute, incercand sa fai cat mai multe runde posibil. La urmatorul antrenament incearca sa iti bati recordul precedent de runde. 

 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.