Ridicari pe marginea bancutei

Publicat in

Principala grupa musculara lucratatriceps
Alti muschi lucrati: piept, umeri
Echipament-
Mecanicacompusa

Acest exercitiu este un inlocuitor bun pentru flotarile la paralele, pentru cei care nu le pot face dintr-un motiv anume,

pozitie de start
pozitie de final

1. Pentru a face acest exercitiu trebuie sa stai cu spatele la o bancuta sau un scaun. Stand cu spatele la bancuta, sprijina-te de marginea ei, cu mainile la nivelul umerilor. Picioarelor vor fi intinse inainte, flexate la solduri si perpendiculare cu trunchiul. Aceasta este pozitia de start.

2. Incepi sa iti cobori corpul usor, expirand, prin indoirea coatelor. Coboara cat de mult poti, pana cand intre antebrat si partea superioara a mainii apare un unghi putin mai mic de 90 de grade. Tine coatele cat mai apropiate de corp. Antebratele trebuie tot timpul sa fie orientate in jos.

3. Folosind tricepsii, ridica-te la pozitia de start. Repeta de cate ori este nevoie.

Variatii: Iti poti pune picioarele pe o alta bancuta sau scaun, aflate in fata ta, pentru a face exercitiul mai greu. Daca si asa ti se pare usor, roaga pe cineva sa iti puna discuri in poala. In acest ultim caz, asigura-te ca discurile nu aluneca in timpul miscarii.

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.