ADT

Publicat in

ADT poate fii de folos culturistilor prin blocarea efecteler negative generate de estrogen atunci cand se utilizeaza steroizi usor aromatizabili. este un puternic inhibitor de aromatizare, comparabil cu Arimidexul; este vandut ca supliment pentru cresterea nivelelor de testosteron, dar in aceasta privinta nu este foarte eficient.

Substanta activa : androstatrienedion
Denumiri comerciale : ADT, Novedex XT 

 

ADT este un antiestrogen similar ca structura cu formestanul si exemestanul. Face parte din categoria inhibitorilor de aromatizare, care nu permit formarea estrogenilor nici in cea mai mica masura, asa ca si cei mai puternici steroizi care se aromatizeaza sunt blocati. Corpul are nevoie de cateva zile pentru a relua productia normala de estrogen dupa ce administrarea androstatrienedionului a fost intrerupta. 

ADT poate fi de folos culturistilor prin blocarea efecteler negative generate de estrogen atunci cand se utilizeaza steroizi usor aromatizabili. Retentia de apa, acumularea de grasime si ginecomastia pot fii controlate daca se utilizeaza corespunzator un astfel de preparat. Adaugarea de ADT la un ciclu de Danabol sau de testosteron, de exemplu, poate fi ceea ce va face ciclul mai usor de suportat si fara efecte secundare. Dozele necesare pentru efecte vizibile sunt de 50-75 mg/zi. Uneori anti-estrogenii sunt folositi nu pentru a combate efectele secundare ci pentru a slabi si a se defini. Astfel in timpul unui ciclu de definire adaugarea ADT poate ajuta in atingerea obiectivului. 

Alteori este folosit la sfarsitul unui ciclu de steroizi pentru a ridicat nivelul testosteronului. Deseori facadu-se referire la acest procedeu drept terapia post ciclu, folosirea stimulatoarelor si antiestrogenilor ajuta la restabilirea productiei normale de testosteron a organismului.
Unii chiar folosesc aceste medicamente singure, pentru a isi mari nivelul testosteronului si efectul anabolic. Dar in general aceasta practica este contraproductiva pentru un om cu nivele normale de testosteron. 

 Efectele secundare ale ADT nu sunt insemnate. Nu este toxic pentru ficat; pot aparea probleme in ceea ce priveste colesterolul, ADT blocand crearea de colesterol bun (HDL). De aceea daca nu se urmareste blocarea totala a efectelor estrogenice sunt recomandate medicamente ca Nolvadex sau Clomid. De asemenea folosirea indelungata a unor antiestrogeni puternici precum ADT nu este recomandata. 

Ca si potenta se afla undeva intre formestan si Aromasin. Asa ca este destul de puternic dar totusi nu ajunge la pretul Aromasinului. Este un antiestrogen din ce in ce mai popular. Principalul producator al acestui medicament este Gaspari Nutrition.

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.