Ciclofenil

Publicat in

Ciclofenil este un estrogen, dar el actioneaza ca un anti-estrogen si in acelasi timp mareste productia de testosteron endogen.

Substanta activa : ciclofenil
Denumire comerciala : Neoulim, Rehibin, Sexovid, Ciclofenil 

 

Ciclofenil este un estrogen, dar el actioneaza ca un anti-estrogen si in acelasi timp mareste productia de testosteron propriu. Preparatul este foarte eficient, dar marele lui dezvantaj il constituie pretul ridicat. Novaldex si Proviron sunt mult mai accesibile ca pret. Testiculele, la un nivel inalt de testosteron in sange, trimit un semnal de reducere a secretiei gonadotrofeine fiind astfel stimulate foarte slab. Aceasta reglare a organismului se numeste "reactie reversibila negativa".

Ciclofenil blocheaza aceasta reactie si organismul continua sa produca testosteron. Dupa 4-6 saptamani organismul "simte" ca ceva nu este in regula si blocheaza actiunea ciclofenilului. De aceea este recomandata administrarea acestuia nu mai mult de 6 saptamani, cu pauze de 2-3 luni. Doza este de 100 mg - 200 mg/zi.

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.