Aromasin

Publicat in

Aromasin este cel mai puternic inhibitor de aromatizare disponibil culturistilor. Este recomandata folosirea sa numai in cadrul ciclurilor cu steroizi foarte aromatizabili.

Substanta activa : exemestane
Denumiri comerciale : Aromasin 

 

Aromasin este un anti-estrogen similar ca structura cu formestanul. Acesta actioneaza prin blocarea enzimei responsabile cu sintetizarea estrogenilor. Medical este folosit pentru combaterea cancerului mamar, mai ales la femeile nu au raspuns tratamentului cu tamoxifen

Se pare ca Aromasin este cel mai eficient antiestrogen disponibil pe piata in momentul de fata. Daca Femera si Armidex au o rata de inhibare a estrogenului de 70%-80%, in cazul Aromasinului rata este mai mare de 85%. Reactiile venite din partea culturistilor tind sa sustina aceasta idee, ca Aromasinul este cel mai efciient antiestrogen disponibil. Indiferent de cine este "regele" anti-estrogenilor, toti agentii famaceutici noi, Arimidex, Femera si Aromasin trebuie priviti ca fiind extrem de eficienti in a reduce sinteza estrogenilor in organism. 0% mai mult sau mai putin la rata de conversie dintre cei trei amintiti mai sus nu va conta foarte mult in timpul viitorului tau ciclu de steroizi. Daca vrei un agent care sa previna ginecomastia, si sa ajute la slabire si evitarea retentiei de apa oricare din cele trei produse este bun. Daca ai nevoie neaparata de cel mai bun atunci Aromasin este ceea ce cauti. 

Exista si diferente negative atunci cand aceste produse de ultima generatie sunt comparate cu antiestrogeni mai vechi, precum Nolvadex sau Clomid. Estrogenii actioneaza si asupra colesterolului, iar o blocare totala a acestora duce la scaderea colesterolului bun (HDL). In cazul anti-estrogenilor mai vechi ei au o influenta pozitiva asupra acestuia. Asa ca daca nu esti sensibil la estrogen, este recomandat sa folosesti unul din aceste produse mai vechi, ele oferind o protectie buna si fara influente negative asupra colesterolului. 

Se gaseste ca tablete de 25 mg. O doza buna pentru un culturist este de jumatate de tableta zilnic sau odata la doua zile. Daca doresti inlaturerea oricarei urme de estrogen din diverse motive atunci o tableta zilnic este de ajuns. La fel ca la Armidex, pretul acestui produs este ridicat, facandu-l mai greu accesibil.

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.