#1 in antrenamente si diete pentru culturisti si sportivi
Cel mai bun stimulator al masei musculare

img

Profile steroizi

Aici veti gasi detalii despre fiecare steroid anabolizant prezent in site.

mai mult...

Steroizii anabolizanti sunt medicamente si nu suplimente alimentare.De aceea folosirea acestora si a altor medicamente prezentate pe acest site trebuie sa se faca cu acordul medicului si sub supravegherea acestuia.

Scopul acestui site este strict informativ.Aici nu se comercializeaza steroizi anabolizanti sau alte tipuri de substante. In Romania comercializarea acestor produse se face numai pe baza de prescriptie medicala.


img

Hormoni de crestere

Hormonul de crestere mareste sinteza proteinelor din tesuturile musculare si scade procesele catabolice de distrugere a proteinelor care au loc in timpul unor eforturi mari. De aceea, preparatele pe abza de hormon de crestere, sau care stimuleaza secretia lui, sunt la mare cautare in randul culturistilor si sportivilor.

mai mult...
img

Informatii suplimentare

Efectele secundare ale steroizilor, injectarea lor, terapia post ciclu si alte informatii importante, pe toate le gasiti aici.

mai mult...

img

Arzatori de grasimi

Degeaba avem un corp masiv si plin de muschi daca nu este bine definit si este acoperit de grasime. Pe langa o dieta corespunzatoare, arzatoarele de grasimi ne pot ajuta sa scapam de kilogramele si formele nedorite mult mai rapid.

mai mult...
img

Exemple de cicluri

Aici sunt prezentate cele mai populare combinatii de steroizi, pornind de la cicluri pentru incepatori, pana la cicluri pentru culturisti avansati, care au exprienta in manipularea steroizilor. Dozele folosite sunt medii si nu sunt universal valabile.

mai mult...

img

Antiestrogeni

Persoanele care iau steroizi anabolizanti au doua variante: sa evite steroizii care se transforma in estrogeni (proces numit aromatizare) sau sa isi administreze antiestrogeni.

mai mult...
img

Hipoglicemice

Preparatele medicale care manipuleaza insulina sunt cele mai anabolice, dar si cele mai periculoase substante folosite in culturism. In general uzul lor este rar si limitat la profesionisti, iar amatorii nu ar trebui sa isi asume astfel de riscuri.


img

Substante diverse

Aici puteti gasi alte substante si nutrienti care prin natura lor influenteaza anabolismul sau prezinta interes pentru sportivi. Desi puse intr-o categorie separata, sunt la fel de importante precum steroizii sau celelate medicamente prezentate pe acest site.

mai mult...
img

HCG

Gonadotrofina corionica umana este utilizata frecvent de cei care folosesc steroizi anabolizanti si androgeni, pentru a preveni atrofierea testiculara si a limita scaderea secretiei endogene de testosteron.


img

Protectoare hepatice

Protectoare hepatice neutralizeaza toxinele din ficat, toxine care pot aparea mai ales in cazul folosirii steroizilor anabolizanti orali. Pentru a preveni orice fel de afectiuni sau leziuni la nivelul acestuia este recomandata folosirea lor pe perioada ciclurilor cat si o perioada dupa incheierea lor.

img

Diuretice

Diureticele sunt substante care stimuleaza procesul de formare a urinei si actioneaza la nivelul rinichilor. Sunt folosite pentru eliminarea excesului de apa si sare in starile edematoase prin eliminarea unei urine abundente, bogate in sare.

mai mult...

Gaseste-ne pe Facebook

Urmareste-ne pe Google+

© 2008-2016
Toate drepturile rezervate. Termeni si Conditii