Cel mai bun stimulator al masei musculare

Danabol (Naposim)

Publicat in

Danabol este probabil cel mai cunoscut steroid din lume. Este un steroid oral, care aduce rapid castiguri de masa si forta, de aceea incepatorii sunt foarte atrasi de el. In trecut era unul din singurii steroizi disponibili pentru vechii culturisti. In Romania s-a gasit mult timp in farmacii sub denumirea de Naposim.

Substanta activa : metandrostenolon
Denumiri comerciale : Anabol, Anabolin, Naposim, Metanabol, Metandienon, Metandrostenolon, Nerobol, Parabol-5, Stenolon, Trinergic, Dianabol, Danabol

 

Danabol exercita o actiune puternic anabolizanta si androgenica. Doza zilnica recomandata, si care poate realmente sa aiba un efect pozitiv, variaza intre 15-40 mg. Dozarea se face in functie de particularitatile individuale. Incepatorii nu vor administra in nici un caz mai mult de 15-20 mg/zi. Se combina foarte bine cu Deca-Durabolinul. De la aceasta combinatie se pot astepta la castiguri enorme de masa musculara si forta, fara ca efectele secundare sa fie mai pronuntate decat in cazul folosirii Dianabolului singur. Ciclurile ar trebui tinute sub 8 saptamani.
Danabolul provoaca o retentie marcanta de apa. 

Deoarece efectul dureaza 3,5 - 4,5 ore se recomanda administarea de doua ori pe zi pentru a se mantine concentratia necesara in sange. Pentru a evita deranjarea stomacului, se adminitreaza in timpul, sau imediat dupa masa.
Desi Danabol are multiple efecte adverse potentiale, acestea sunt rare in cazul dozei de 20 mg/zi. Principala problema in cazul administarii de Danabol este solicitarea ficatului. De aceea se folsoeste concomitent si Liv-52 sau Essentiale Forte N

Pentru ca mareste brusc greutatea ponderala datorita retentiei de apa poate aparea marirea tensiunii arteriale si intensificarea palpatiilor. De aceea se recomanda administrarea unor preparate hipotensive, de exmplu Colefinul.

De asemenea, este recomandata si administarea unor antiestrogeni precum Nolvadex si Proviron, pentru ca Danabol se aromatizeaza aproape in intregime. 

Poate aparea si o acnee masiva pe fata, gat ,torace, spate si umeri. In cazul unei predispozitii genetice poate accelera calvitia. 

S-a demonstrat ca administarea de 20 mg/zi timp de 10 zile reduce producerea testosteronului in organism cu 30-40%. 

Un alt dezanvantj al Danabolului este acela ca pe masura incetarii administrarii se semnaleaza o scadera in forta si masa musculara. La persoanele cu un temperament mai aprins poate provoca stari de agresivitate crescuta. Dar in general Danabol este un anabolic al "bunei dispozitii". 

Un tratament post-ciclu este puternic recomandat dupa folosirea lui. Mai multe despre acesta aici
In Romania este cunoscut mai ales sub denumirea de Naposim.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Probolan-50 si Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si UltraSlim, pentru definire si slabire.

Referinte

Cel mai bun stimulator al masei musculare

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.