Ralgrow

Publicat in

Ralgrow este un produs veterinar folosit de unii culturisti pentru a stimula cresterea masei musculare. Dar rezultatele nu sunt deloc pe masura asteptarilor.

Substanta activa : zeranol
Denumiri comerciale : Ralgrow


Ralgrow este un alt implat pentru vite (la fel ca si Finaplix - preparatul din care se extragea trenobolonul, in trecut), cu care sportivi din diverse domenii (inclusiv culturisti) au experimentat si inca experimenteaza. Fiecare pelet contine 72 mg de zeranol. Se gaseste la cartusuri in forma rotunda, care contin 24 de pelete. Se pare ca zeranolul este eficient in a creste considerabil greutatea vitelor, aproape la fel de eficient ca si steroizii anabolici si androgeni, si cu riscuri mai acceptabile decat ale acestora. Chiar daca Ralgrow functioneaza in a creste greutatea vitelor, nu la fel se intampla cand vine vorba si de oameni.

Se pare ca acest preparat nu este eficient decat la animalele care au aceeasi structura gastrica ca si vacile. Si cum oamenii, evident, nu au patru stomacuri, nu suntem inclusi in aceasta categorie. In plus, se crede ca greutatea mai mare a vitelor cand li se administeraza zeranol vine de la cresterea masei viscerale. Unui culturist sau sportiv ii trebuie cresterea masei musculare, nu celei viscerale.

Cu toate acestea, inca exista destule persoane dispuse sa experimenteze cu Ralgrow. Se crede ca poate fi folosit pentru a creste putin forta. In acest scop este folosit si de sportivii unde este nevoie de forta in timpul concursurilor. Evident este o risipa de bani si un efort inutil. Pentru a putea fi administrat oamenilor trebuie inainte extras din peleti, un proces asemanator cu extragerea trenbolonului din Finaplix. Se poate administra fie prin injectii intramusculare, fie transdermal. Poate avea si efecte secundare, fiind partial format si din estrogen. Pot aparea zone unde se acumuleaza mai multa garsime decat in altele. Iar partea cea mai rea este ca este foarte greu sa mai scapi de ea, ramanand ca mici umflaturi. Desigur, si ginecomastia este foarte posibila.

Cum va puteti imagina, nu a fost niciodata foarte popular, si in prezent este si mai putin cunoscut. L-am mentionat aici ca o bizarerie a culturismului, si sportului in general, un exemplu de ceea ce sunt dispusi sa faca oamenii in incercarea de a arata mai bine si a fi mai performanti. 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.