Alflutop

Publicat in

Alflutop este o solutie injectabila folosita pentru tratarea si ameliorarea problemelor articulare. Este des utilizat de sportivi, pentru a isi reface articulatiile sau pentru prevenirea accidentarilor din cauza uzurii.

Substanta activa : extras din organisme marine
Denumiri comerciale : Alflutop

 

Alflutop este o substanta injectabila, folosita de sportivi pentru tratarea ligamentelor si incheieturilor. 1 ml de solutie contine 10 mg de compusi bioactivi precum: aminoacizi, peptide cu masa moleculara mica, mucopolizaharide, condroitin sulfat si ioni de Na, K, Ca, Mg, Fe, Cu, Zn.

In general este bine tolerat de catre toata lumea chiar si de cei cu probleme de sanatate. Ca si efecte secundare, mai rar pot aparea cresteri ale tensiunii, si dureri ale incheieturilor , daca injectia a fost facuta prea aproape de o incheietura care nu necesita tratament.

Multi din cei care folosesc acest produs, la sportivi ma refer, l-au comparat cu Deca-durabolinul, ca si efect asupra articulatiilor. Efectele apar din primele zile de administrare. Un ciclu dureaza 21 de zile, se injecteaza intramusuclar, aproape de locul afectat, cate 1 ml de substanta (o fiola) zilnic.

Avand in vedere ca este un produs natural (este extras din organisme marine), fara efecte secundare, merita incercat de cei cu probleme ale incheieturilor. Cu totii stim cat ne pot trage in urma astfel de probleme. Majoritatea celor care folosesc sunt foarte multumiti de rezultate, plangandu-se doar de mirosul neplacut al substantei (miroase a peste stricat).

Se poate spune despre Alflutop ca este varianta pentru uz uman a Adequanului, desi actioneaza pe cai diferite.

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.