Kynoselen

Publicat in

Kynoselen este un tonic veterinar, folosit si de culturisti sau alti sportivi, pentru cresterea masei musculare si arderea grasimilor. Nu este la fel de anabolic ca steroizii, dar este legal, si nu este inclus pe lista substantelor interzise in sport.

Substanta activa : heptaminol, AMP, B-12, selenit de sodiu, Mg, K
Denumiri comerciale : Kynoselen

 

Kynoselen este un medicament de uz veterinar, injectabil, produs de firma internationala Vetoquinol. Contine un amestec de heptaminol, AMP (adenosin monofosfat), vitamina B-12, selenit de sodiu, magneziu aspartat si potasiu aspartat. Acest amestec este un tonic revigorant, administrat pentru a proteja masa musculara a animalelor si starea generala dupa o boala, trauma sau rana. Este folosit cel mai adesea pe cai, ajutandu-i la recuperarea dupa un efort intens sau dupa o boala severa. In alte cazuri este folosit pentru pastrarea unei conditii fizice bune a unui animal de altfel sanatos. Culturistii sunt atrasi de acest produs datorita efectelor sale moderat anabolice si lipolitice.

Principalul ingredient activ din Kynoselen este heptaminolul. Este un amino-alcool cu proprietati vasodilatatoare si stimulent al miocardului. De asemenea, ajuta la intarirea contractiilor muschilor scheletici si diminueaza oboseala. Acest ingredient are efect si asupra secretiei de noradrenalina. Noradrenalina fiind un regulator important al lipozei la oameni, face ca heptaminolul sa fie util si pentru a reduce stratul adipos.

Ambele efecte, anabolic si lipolitic, sunt detectabile la oameni, dar nu sunt dramatice. Este capabil sa induca o crestere a fortei si masei musculare si a pierderii de tesut adipos, dar rezultatele nu le vor intrece pe cele ale steroizilor. Totusi, fiind legal in mai toate tarile, il face un medicament destul de atractiv pentru a inlocuii steroizii anabolizanti.

Cel mai adesea se gaseste la fiole de 100 ml. Dozele sunt undeva pe la 1 ml/ saptamana pentru 11 kg de masa corporala. Deci, cineva de 90 de kg isi va administra 8 ml pe saptamana. Nefiind destinata uzului uman nu exista doze exacte prescrise, cele de mai sus fiind culese din experienta diversilor culturisti care au folosit Kynoselen. Cantitatea injectata este destul de mare de aceea ar fi bine sa fie impartita dea lungul saptamanii. O fiola ajunge pentru 10-12 saptamani. Nu este recomandat ca dupa terminarea ciclului sa se mai pastreze fiola desfacuta pentru un evetual al doilea ciclu.

Potentialele efecte secundare sunt cresterea ritmului cardiac, stari de neliniste, tensiune crescuta, insomnii. O metoda de a elimina aceste efecte nedorite este de a nu se administra mai mult de 2 ml pe zi. De asemenea, este bine sa se porneasca de la o doza mai mica si sa se creasca treptat, doza maxima fiind atinsa dupa 3-4 saptamani de la inceperea ciclului.
Cei cu tensiune crescuta sau boli cardiovasculare n-ar trebui sa foloseasca Kynoselen.

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.