Slabire cu mersul fermierului

Publicat in

Slabeste, creste-ti conditia fizica, intareste-ti priza, creste-ti trapezul, spatele si cam orice alta grupa musculara, cu aceasta metoda simpla a mersului fermierului.

Simplu, dar brutal

Ia o pereche de gantere de 40 kg. Este o greutate care se preteaza pentru multi adulti, dar poti ajusta in functie de nevoile tale. 

Scopul acestei metode este simplu: mergi cat mai mult pentru 5 minute. Ideal ar fi sa ai un spatiu suficient de mare inca sa ai un punct de plecare si unul de sosire. Dupa ce au trecut cele 5 minute, restul antrenamentului presupune intoarcerea cu greutatile la punctul de plecare. 

Evident, partea dificila este revenirea cu greutatile. Ce a durat 5 minute, poate dura mult mai mult la revenire. Strange din dinti, tine capul sus si fii impresionat cat de rau o sa te doara trapezul. 

In sala de forta, cu spatiu limitat, fa ture in jurul unor aparate sau mergi inainte si inapoi pe un culoar. Poate ti-ar trece prin cap sa folosesti banda de alergare pentru a merge pe ea cu greutatile; daca faci asta, filmeaza-te, sa radem si noi! 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.