Un aliment pentru sex mai bun

Publicat in

Vreai sa performezi in dormitor cel putin la fel de bine ca in sala de forta? Acest aliment (quinoa) iti imbunatateste viata sexuala si te ajuta si sa construiesti ceva masa musculara!

Quinoa este un aliment de care barbatii mari si tari fac misto, la fel ca de rucola sau orice alta leguma care se pune ca ornament intr-un hamburger! Pacat, quinoa, chiar daca suna a aliment vegan si feminin, poate fi alimentul suprem pentru barbati! Mai ales pentru cei care vor o viata sexuala mai buna! 

Quinoa nu este o cereala, ci o samanta, si in dieta poate fi folosita la fel ca orezul. Chiar daca nu exista studii specifice pentru a sustine ideea ca, quinoa te face o bestie in pat, toti nutrientii continuti de aceasta samanta minune imbunatatesc potenta si capacitatile sexuale. Bonus, te ajuta si sa iti maresti...masa musculara! 

Proprietatile quinoa pentru sex mai bun

  1. Continut mare de ecdisteron. Ecdisteronii sunt compusi asemanatori cu androgenii, adica hormoni sexuali precum testosteronul. Apar in natura in plante si insecte, acationand ca factori de crestere; la oameni cresc sinteza proteinelor, alaturi de efecte pozitive asupra pielii, oaselor si arderii grasimilor.
  2. Proteine de calitate. Proteinele din plante sunt cunoscute ca fiind deficitare in cel putin unul sau mai multi aminoacizi (proteine incomplete) ceea ce inseamna ca trebuie sa combini mai multe surse vegetale pentru a obtine tot profilul de aminoacizi esentiali. In schimb, quinoa are toti cei 9 aminoacizi esentiali, fiind o sursa buna de proteine.
  3. Cantitati mari de magneziu. Unii estimeaza ca pana la 80% din sportivi au deficiente de magneziu, acest mineral avand, printre altele, un rol crucial in mentinerea nivelelor de testosteron. 
  4. Mult zinc. La fel ca magneziul, nivelele optime de zinc sunt esentiale in mentinerea unor nivele mari de testosteron, dar zincul actioneaza si ca un inhibitor de aromatizare slab, prevenind convertirea testosteronului in estrogen. 
  5. Nivele mari de arginina si acid glutamic. Acesti aminoacizi sunt bine cunoscuti pentru cresterea nivelelor de oxid nitric, compus care pompeaza atat muschii cat si penisul! 

Cum folosesti aceste informatii

Sa mananci in mod regulat quinoa poate duce la sex mai bun si posibil o compozitie mai buna a corpului (raportul dintre masa musculara si cea grasa).Cu siguranta iti va creste calitatea dietei. 

Exista sanse ca a manca quinoa cu cateva ore inainte de sex sa imbunatateasca calitatea erectiilor, datorita argininei sin acidului glutamic. Restul beneficiilor secundare, precum cresterea testosteronului si imbunatatirea tonusului sexual general, apar in decursaul zilelor sau saptamanilor, nu orelor. 

Referinte

  1. Saowanee, Kumpun,"Ecdysteroids from Chenopodium quinoa Willd., an ancient Andean crop of high nutritional value," Science Direct, Vol. 71, April 15, 2011, pp 1226-1234.

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.