Liv 52

Publicat in

Liv 52 este cel mai folosit supliment pentru protectia ficatului, atunci cand se utilizeaza steroizi anabolici orali. Eficienta sa a fost demonstrata prin uzul indelungat, de aceea este si atat de popular in randul culturistilor si sportivilor.

Liv-52 este un produs natural pe baza de plante care isi are radacinile in medicina hindusa. Este produs de compania "Himalaya Drug Co." din India si a fost introdus pentru prima data pe piata in 1952. Nu este un medicament sintetic, ci o un amestec de plante precum: Capparis spinosa, Cichorium intybus, Solanum nigrum, Cassia occidentalis, Terminalia arjuna, Achillea millefolium, Tamarix gallica si Mandur bhasma. Principalele indicatii terapeutice sunt imbunatatirea apetitului, ajutorul digestiei, cresterea metabolismului si regenerarea ficatului. Dupa cum ii sugereaza si numele, principalul scop al produslui este regenerarea ficatului. 

Numeroase teste au fost efectuate asupra produsului in ultmii ani, pentru a se determina capacitatea lui de proteja ficatul de alcool si alte substante toxice. Un studiu a aratat ca Liv 52 poate reduce semnificativ efectul nociv al alcoolului asupra ficatului reusind chiar sa reduca mahmureala de a doua zi.

Majoritatea culturistilor prefera sa ia acest supliment in timpul ciclurilor de steroizi. Doza este de 1-2 tablete de 2-4 ori pe zi. Multi au spus ca ii ajuta sa tina numarul enzimelor ficatului sub control atunci cand au efectuat un examen medical iar altii spun chiar ca pentru ei a facut diferenta dintre a folosi in siguranta sau nu steroizii orali. Prin asta nu vreau sa sugerez ca este un medicament minune care face folosirea steroizilor orali 100% sigura. Vor exista mereu riscuri cand se folosesc steroizi orali si nu exista niciun produs care sa protejeze ficatul complet. Scopul este de a tempera cat mai mult aceste efecte negative si Liv-52 este intr-adevar o metoda buna de a face asta. 

Liv-52 este raspandit in toate farmaciile si magazinele naturiste. Nu necesita prescriptie pentru a fi cumparat. Este recomandat sa fie folosit produsul celor de la "Himalaya Drug Co.". Pe piata exista multe copii ale acestui produs de o calitate indoielnica. Produsul original nu este greu de gasit si este recomandat sa fie folosit daca aveti de gand sa urmati un ciclu de steroizi orali.

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.