Essentiale Forte N

Publicat in

Este un produs foarte eficient in detoxifierea si protejarea ficatului. A devenit foarte cunoscut in randul celor care folosesc steroizi anabolici orali, fiind util in reducerea efectelor toxice ale acestora asupra ficatului.

Substante active : Vitamnine B, E si PP, acizii linoleici, linolenici si oleici
Denumiri comerciale : Essentiale Forte N

 

Este un produs unic, in care se regasesc vitamine si acizi grasi esentiali. Se gaseste sub forma injectabila si pastile. Vitaminele si acizii grasi esentiali actioneaza sinergetic pentru a indeparta grasimea si toxinele depuse pe ficat, ajutand la mentinerea functiilor normale ale ficatului. 

Complexul de vitamine B este indispensabil cand vine vorba de metabolism si refacerea celulelor, si pentru ca aceste vitamine sunt solubile in apa rezervele trebuie inlocuite zilnic.  Vitamina E este un puternic antioxidant, ajutand la combatarea radicalilor liberi. In ceea ce priveste acizii grasi, majoritatea stiu deja cat de importanti sunt. Aici folosesc la protectia ficatului, dar pe langa asta au un rol crucial si in dezvoltarea musculaturii, o carenta a acestora atrangand mari pierderi in masa musculara si forta. Asa ca, pe langa protectia ficatului, Essentiale Forte N ajuta si la repararea si dezvoltarea celulelor musculare, deci la o crestere mai buna a masei musculare. 

Essentiale Forte N este folosit in mod curent pentru hepatite acute si cronice, ciroza hepatica, intoxicatii, degenerescenta grasa a ficatului, colestaza, etc. Culturistii il folosesc atunci cand consuma steroizi C-17 alfa achilati, mai exact steroizi orali toxici pentru ficat. In acest sens au fost efectuate si studii si s-a demonstrat ca cei care au folosit steroizi toxici pentru ficat concomitent cu Essentiale Forte N au redus mult riscurile pentru ficatului, pana la punctul de a normaliza analizele. 

Acest medicament se elibereaza fara prescriptie medicala. Doza recomandata la varianta orala este de 6 pastile pe zi, impartite de-a lungul zilei. La varianta injectabila, pentru un culturist, in functie de greutate si de nocivitatea steroizilor folositi, 1-2 fiole pe zi sunt suficiente. Varianta injectabila ar trebui folosita doar in cazuri grave si la recomandarea meidicului, atat de cei care folosesc steroizi anabolizanti cat si de alti pacienti.

Singurul efect secundar al acestui produs consta in tulburari gastro-intestinale, atunci cand se administreaza doze mari.
 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.