Antrenament strongman prietenos cu articulatiile

Publicat in

Te dor articulatiile atat de rau incat nu mai poti merge la sala de forta? Exista o solutie! Antrenamentele de tip strongman!

Daca nu poti face exercitii "normale" in sala de fora, din cauza durerilor articulare, este timpul sa regandesti putin abodarea. Poti arde grasime si construi masa musculara in acelasi timp, crescandu-ti si forta, cu antrenamente de tip strongman.

Mers ingreunat, impins sau tras de sanii cu greutati, flotari, etc. Toate ajuta la construirea de masa musculara si iti cresc si bataile inimii. Si bonus, nu iti mananca mult timp. Poti oricand "strecura" un astfel de antrenament. 

Mersul ingreunat, saniile cu greutati si chiar si flotarile sunt prietenoase cu articulatiile. Majoritatea oamenilor pot urma aceste antrenamente, chiar si cei cu limitari severe din cauza articulatiilor. 

Iata o idee de astfel de antrenament. Seteaza un timer la 30 de minute apoi fa urmatoarele exercitii, unul dupa altul cu pauza minima: 

Asta este tot. Simplu, dar deloc usor! Si foarte eficient. Ajusteaza greutatile si numarul de flotari, dupa capacitati. Daca nu poti face 20 de flotari deodata, imparte-le in doua seturi de cate 10. Sau fa flotari din inclinat. Ai grija sa incarci sania si sa folosesti la mersul fermierului greutati care iti permit sa faci corect exercitiul. Este vorba de greutati submaximale.

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.