Anabolic NA

Publicat in

Anabolic NA este un steroid de uz vererinar format din metandriol dipropionat si nandrolone cipionat. este un steroid care favorizeaza acumularea de masa musculara de calitate, intr-un timp mai indelungat.

Substanta activa : amestec nandrolon si metandriol
Denumiri comerciale : Anabolic NA, Nandrabolin

 

Anabolic NA este un steroid de uz vererinar format din metandriol dipropionat si nandrolon cipionat, cei doi steroizi fiind prezenti in concentratii de  45 mg/ml si respectiv 35 mg/ml. Asta duce la 75 mg de steroid pe fiola. Acesti doi steroizi sunt ambii anabolici si dau utilizatorilor un raport bun  intre calitatea cresterii masei musculare si efectele androgenice/estrogenice secundare. Anabolic NA nu este un steroid de masa, ci unul pentru acumulare de masa musculara lina. 

Anabolic NA se poate aromatiza, dar numai la doze mari. In functie de doza pot aparea urmatoarele efecte secundare: ginecomastie, retentie de apa, retentie de grasime. Repet, acestea pot aparea doar la doze mari si la indivizi foarte sensibili. Alte efecte nedorite care pot aparea sunt pielea uleioasa, acneea, agresivitatea crescuta si calvitia (la cei predispusi genetic). Este hepatotoxic, de aceea trebuie folosit alaturi de Liv 52

Datorita combinatiei dintre cei doi steroizi din care este compus, Anabolic NA este recomandat sa se administreze de doua ori pe saptamana. Doza totala pe saptamana este  de 300-500 mg. Este de preferat sa fie inclus intr-un ciclu alaturi de alti steroizi decat sa fie folosit singur, ceea ce ar duce la cresterea dozei. Se foloseste de obicei in doze de 150-225 mg combinat cu 200-300 mg de testosteron pe saptamana.

Anabolic NA este aproape imposibil de gasit momentan pe piata, asa ca orice produs cu acest nume trebuie privit cu susceptibilitate. Disponibilitatea lui este limitata la piata Australiana. 

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: TITANODROL, pentru masa musculara, TriApidix 300 si BURN Booster  pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.