Laurabolin

Publicat in

Laurabolin este un steroid veterinar, care face parte din clasa nandrolonilor. Este foarte asemanator cu Deca-durabolin, si la nevoie il poate substitui.

Substanta activa : nandrolon laurat
Denumiri comerciale : Laurabolin, Laurabolin V

 

Este un steroid injectabil al medicinii veterinare. Este destinat in mod normal cainilor. 

Culturistii il folosesc pentru calitatile similare cu ale altor preparate din grupa nandrolonilor (Deca-DurabolinDurabolin si Anadur). Il deosebesc de acestea durata efectului. El este activ circa 4 saptamani. Teoretic o singura injectie ar fi suficienta pentru o luna de zile. Dar, de regula nu se respecta acest lucru, culturistii administrandul o data pe saptamana pentru a obtine rezultate bune. Cea mai frecventa dozare este de 200-400 mg/saptamana. 

Rezultatele administraii sunt similare cu cele ale Deca-durabolinului, atat cele pozitive cat si cele negative.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: TITANODROL, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.