Danocrin

Publicat in

Este un steroid atipic, in sensul ca are efecte anabolizante extrem de mici, rolul sau fiind de a opri producerea hormonilor sexuali proprii. Nu este de interes pentru culturisti sau sportivi.

Substanta activa : danazol
Denumiri comerciale : Danocrin, DanazolDesi are o structura steroidiala, tehnic danazolul este un agent anti-gonadotropin. Asta insemna ca functia lui primara este de a opri corpul sa produca hormoni sexuali, nu de a a construi tesut muscular. In medicina este folosit pentru combaterea unor boli precum endometrioza. Se pare ca danazolul nu are deloc efect anabolic si prea putin androgenic. Datorita acestora se considera ca nu se poate abuza de el si de aceea nu este trecut pe lista substantelor controlate.

Este hepatotoxic, dar doar atunci cand se depasesc doze de 400 mg pe zi sau cand este folosit pentru perioade lungi de timp. Pentru un culturist nu este nici macar necesar sa se gandeasca sa foloseasca acest steroid. Poate doar atunci cand se folosesc deja alti steroizi care suprima secretia proprie de testosteron. In acest caz efectul sau anabolic/androgenic, desi slab, este binevenit. Dar si la doze de 600 mg sau peste efectul este slab. De aceea se ridica intrebarea daca se merita cheltuiti bani pe acest steroid, mai ales cand exista atatea variante mai bune si mai eficiente.

Danocrin se gaseste de obicei la capsule de 50 mg, 100 mg sau 200 mg. Este unul din produsele la care sunt sanse foarte mici sa le vedem contrafacute, dar chiar si original, sunteti siguri ca il vreti?

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7).

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.