Agovirin Depot

Publicat in

Agovorin Depot este un steroid injectabil suspendat in apa, similar cu testosteronul suspensie, dar cu o actiune diferita. Este cel mai intanlit steroid pe baza de apa din Europa.

Substanta activa : testosteron izobutirat
Denumiri comerciale : Agovirin Depot

 

Testosteronul izobutirat este un steroid injectabil care contine esterul de testosteron izobutirat, in suspensie de apa. In randul culturistilor si sportivilor, testosteronul izobutirat este adesea sinonim cu testosteronul suspensie (fara ester). Desi ambii steroizi sunt suspendati in apa, efectele lor in corp sunt destul de diferite. Pe cand testosteronul suspensie (liber) are o actiune extrem de rapida, necesitand o injectare deasa, chiar zilnica, testosteronul izobutirat este eliberat mullt mai lent in sange, medical fiind administrat o data la doua saptamani.
Ca o forma injectabila a testosteronului, Agovirin Depot este apreciat pentru capacitatea sa de a aduce castiguri rapide de masa musculara si forta. 

Testosteronul izobutirat inejctabil suspendat in solutie microcristalina a fost descoperit in 1952. A fost creat ca o alternativa la testosteronul liber sau la propionat, pentru a nu fi necesara o administrare la fel de deasa. Asta este posibil prin crearea unui depozit microcristalin in muschi, cu o solubilitate in apa scazuta, astfel eliberarea hormonului in sange facandu-se lent. Cu timpul au aparut si alti esteri ai testosteronului, cel mai popular fiind enantatul, si astfel testosteronul izobutriat a inceput sa aibe un succes comercial scazut.

In prezent, singura marca a acestui steroid este Agovirin Depot, produsa de compania farmaceutica Biotika, din Slovacia. In Europa este un steroid des intanlit pe piata neagra.

Agovirin Depot este amabalat in cutii de 5 fiole, fiecare fiola avand 2 ml de solutie apoasa in care sunt suspendate 50 mg de testosteron izobutirat.
Testosteronul izobutirat are o solubilitate in apa foarte scazuta, asa ca atunci cand o fiola este lasata mai mult timp nemiscata, steroidul se separa de solutia apoasa. Inainte de folosire se agita bine, pentru a amesteca cele doua elemente. 

Efectele secundare sunt asemanatoare cu cele ale testosteronului propionat. Aromatizarea este posibila, mai ales la doze mari, asa ca tineti la indemana niste antiestrogeni precum Nolvadex sau puternicul Arimidex. Astfel, poate cauza ginecomastie sau retentie de apa si retentie de grasime, totusi riscurile sunt mai reduse decat in cazul altor forme de testosteron, precum enantatul, cipionataul sau Sustanonul

Pot aparea si sunt probabile si efecte androgene precum piele uleioasa, acnee si agresivitate crescuta. La cei predispusi genetic grabeste caderea parului. Nu este hepatotoxic. 

Doza saptamanala pentru cineva care il foloseste pentru masa musculara este de 200-400 (4-8 ml) mg. Injectiile sunt putin mai dureroase din cauza esterului, dar si din cauza volumului mare de lichid injectat. Pentru a nu se injecta mult deodata, se imparte administrarea in mai multe sesiuni pe saptamana, odata la 2 sau 3 zile. Din cauza esterului izobutriat, injectarea intramusculara este lenta. Producatorul recomanda folosirea acelor mari, de 21 gauge, totusi, un astfel de diametru va lasa locul injectarii cu dureri, de aceea este de preferat sa se foloseasca un ac de 23 sau 24 gauge, chiar daca dureaza mai mult injectarea. 

Agovirin Depot este cel mai raspandit steroid in suspensie de apa (fabricat de o firma farmaceutica adevarata, nu de laboratoare underground) de pe piata europeana, si nu s-au semnalat falsuri pana acum.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7).

Referinte

Articole din aceiasi categorie

testosteron suspensie cel mai puternic steroid pe baza de testosteron Testosteron Suspensie Daca testosteronul este cel mai puternic constructor de masa musculara, atunci acesta este cel mai puternic testosteron. Testosteronul suspensie este testosteron pur. Pentru cei care se incumeta, si rezista, sa il foloseasca are un potential urias. 14 Feb, 2016
naposim terapia danabol steroid oral Danabol (Naposim) Danabol este probabil cel mai cunoscut steroid din lume. Este un steroid oral, care aduce rapid castiguri de masa si forta, de aceea incepatorii sunt foarte atrasi de el. In trecut era unul din singurii steroizi disponibili pentru vechii culturisti. In Romania s-a gasit mult timp in farmacii sub denumirea de Naposim. 14 Feb, 2016
anavar ocandrolon steroid oral anabolizant Anavar (Oxandrolon) Anavar este unul din acei steroizi dupa care tanjesc atat incepatorii, dar si culturistii experimentati. Avand un pret ridicat, in jurul sau au fost create adevarate mituri, despre eficienta si lipsa sa de efecte secundare. Desi este un steroid foarte bun, nu este steroidul suprem, asa cum este uneori prezentat. Mai mult, este un steroid care se falsifica foarte des. 14 Feb, 2016
gel cu testosteron Androgel En 22 Nov, 2016
proviron steroid potenta Proviron Proviron este un steroid anabolizant, dar nu este folosit de catre culturisti pentru a construi masa musculara si forta, ci pentru prorietatile sale antiestrogene si capacitatea sa de a da un aspect dur muschilor. Se poate adauga cu succes oricarui ciclu de steroizi. 14 Feb, 2016
Protabol Protabol este un steroid oral derivat din metiltestosteron. Fiind foarte putin cunsocut in S.U.A. si cele mai multe tari din Europa, in jurul sau s-au tesut legende, cum ca ar fii cel mai puternic si mai sigur steroid care a existat vreodata. 14 Feb, 2016
Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.