Ermalone

Publicat in

Ca produs comercial, acest steroid a avut o durata de viata scurta, si nu a fost foarte popular (singura varianta comerciala a fost Ermalone, dar inca se mai poate gasi, produs de laboratoare underground). In schimb era folosit intens de catre masinaria de dopaj est germana, in timpul razboiului rece, timp in care nemtii au dominat toate jocurile olimpice.

Substanta activa : mestanolon
Denumiri comerciale : Ermalone, STS-646

 

Mestanolon este un derivat oral al dihidrotestosteronului. Este o forma  17-alfa metilata a acestui puternic hormon androgen, fiind similar in structura cu DHT-ul asa cum este metiltestosteronul fata de testosteron. Mestanolonul are o activitate similara cu hormonul din care este derivat. Pentru inceput, la fel ca DHT-ul, este foarte androgenic, cu componenta anabolica scazuta. Si mestanolonul si DHT-ul sunt lipsite de activitate estrogena, asa ca efectele secundare precum ginecomastia sau retentia de apa si grasime nu apar. De fapt, ambele ar trebui sa fie antiestrogene, in functie de doza administrata. Sportivii pretuiesc acest preparat pentru abilitatea lui de a promova forta bruta si a imbunatati agresivitatea (implicit si motivarea la antrenamente), cu schimbari minime in greutate.

Ca produs comercial, acest steroid a avut o durata de viata scurta, si nu a fost foarte popular (singura varianta comerciala a fost Ermalone). In schimb era folosit intens de catre masinaria de dopaj est germana, in timpul razboiului rece, timp in care nemtii au dominat toate jocurile olimpice. Cei care l-au folosit spun ca este un preparat cu actiune rapida, care imbunatatea simtitor forta, viteza, anduranta, concentrarea si rezistenta la stres. Se mai poate gasi pe piata neagra a steroizilor, fiind produs de laboratoare underground. 

Ermalone nu mai este fabricat de mult, dar mestanolon se mai gaseste pe piata neagra a steroizilor, fiind produs de diverse laboratoare underground.

Nu are efecte secundare estrogene, asa cum am spus si mai sus; efectele secundare care pot aparea sunt de natura androgena, precum piele uleioasa, cresterea parului pe fata si corp, acnee. La cei predispusi genetic, poate grabi caderea parului. La femei produce efecte de virilizare. De remarcat ca nu este afectata de enzima de reductaza 5-alfa, asa ca folosirea de finasterid sau dutasterid nu ajuta la blocarea efectelor secundare. Este hepatotoxic, asa ca durata ciclului trebuie limitata la 4-6 saptamani, si folosirea unui protector hepatic este recomandata.

Dozele optime pentru imbunatatirea performantelor sportive sunt de 10-20 mg pe zi, in cicluri de maxim 6 saptamani. La aceste doze efectele sunt puternice, si se observa rapid; cu o dieta corespunzatoare poate ajuta si la pierderea stratului adipos, si la striere.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7).

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.