20 AET-1

Publicat in

Testosteronul buciclat este o forma de testosteron injectabil recent descoperita, care foloseste esterul cu actiune foarte lunga, solvabil in ulei, buciclat (cunoscut si ca 20 AET-1). In viitor e posibil sa apara pe piata preparate cu un astfel de ester, care sa inlocuiasca unii din steroizii actuali.

Substanta activa : testosteron buciclat
Denumiri comerciale : -Testosteronul buciclat este o forma de testosteron injectabil recent descoperita, care foloseste esterul cu actiune foarte lunga, solvabil in ulei, buciclat (cunoscut si ca 20 AET-1). Cu o lungime de 20 de atomi de carbon, este cel mai lung ester folosit la prepararea unui steroid injectabil. Este de 7 ori mai lung decat propionatul, de trei ori mai lung decat enantatul si de doua ori mai lung decat decanoatul. Dat fiind ca, continutul de carbon al esterului este direct proportional cu eliberarea substantei active, testosteronul buciclat are cea mai lunga durata de viata dintre toate formele de testosteron injectabile, testate pe oameni. Se pare ca are o actiune mai indelungata si decat Nebido (testosteron  undecanoat), desi ambele medicamente promit o fereastra similara de 12 saptamani intre injectii, pentru efectul terapeutic.

O singura injectie de testosteron buciclat, de 600 mg, mentine efectele terapeutice timp de 12 saptamani. Nu se observa varfuri ale nivelului de testosteron, asa cum se intampla in cazul testosteronului enantat sau cipionat. Nu s-au observat nici efecte secundare majore, asa ca testosteronul buciclat promite sa fie un bun inlocuitor al esterilor mai vechi.

A fost sintetizat pentru prima data in 1986, si asupra lui s-au facut numeroase studii. Dar spre deosebire de ruda sa foarte apropiata, testosteronul undecanoat, care a capatat si o forma comerciala sub numeme de Nebido, buciclatul nu a fost inca dezvoltat intr-un produs comercial.

Efectele secundare posibile sunt cele intalnite la toti steroizii care au la baza testosteronul. Piele uleioasa si acnee, agresivitate crescuta, caderea parului la cei predispusi, retentia de apa si grasime si ginecomastia, daca nu se folosesc antiestrogeni. De asemenea, va suprima si productia proprie de testosteron, asa ca dupa cura este necesara o terapie post ciclu.

Administrarea in scopuri de imbunatatire a performantelor sportive se va face mai des decat in cazul terapiei medicale. In primele doua saptamani ale ciclului se injecteaza doua sau mai multe doze de cate 600 mg. Apoi, se foloseste cate o doza de 600 mg la 7-15 zile, in functie de rezultatele dorite. Administrarea se poate oprii cu 6-9 saptamani inainte de incheierea ciclului, si nivele androgene ridicate pot ramane pana la 12 saptamani de la ultima injectie. Terapia post ciclu trebuie planificata in concordanta. Testosteronul este foarte versatil si se poate combina cu o varietate de alti steroizi.

Pentru culturisti, testosteronul buciclat va fi un steroid eficient, dar probabil nu ceva iesit din comun. Un ciclu bazat pe acest steroid va avea un inceput mai lent, si va necesita timp si numeroase injectii pentru a atinge nivelele plasmatice corespunzatoare. De aceea, testosteronul buciclat va putea fi exploatat la maxim in cicluri care dureaza 4-5 luni, unde natura sa lenta ii va da avantajul administrarii mai rare, deci injectii mai putine. Asa ca nu se adreseaza utilizatorului ocazional de steroizi, care nu depaseste de regula cicluri de maxim 3 luni. Iar a fi folosit in cicluri mai scurte de 4 luni nu isi are rostul.

Fiind inca un medicament aflat in cercetari in Europa, piata neagra nu abunda de el. Nu va fi gasit in volum mare decat cand va fi scos pe piata ca medicament. Pana atunci ramane o raritate.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7).

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.