Inspectarea vizuala a steroizilor

Publicat in

Cum multi steroizi anabolici sunt contrafacuti, aici vei gasi un ghid despre cum sa inspectezi vizual produsele pentru a determina daca sunt originale sau nu.

Tinanad cont de riscurile mari asociate cu uzul steroizilor contrafacuti, este de preferat sa se foloseasca doar steroizi produsi de companii farmaceutice mari, si reale. Aceste companii sunt sub incindenta unor reglemetari stricte, si unor controale riguroase de calitate, producand medicamentele la standarde ridicate. Piata neagra a steroizilor este compusa in mare parte din steroizi contrafacuti, si majoritatea covarsitoare a produselor vandute, atat la noi in tara cat si in afara, sunt fie false fie produse de laboratoare underground. 

Multe din produsele oferite de laboratoarele underground sunt si usor de identificat vizual. Multe din aceste laboratoare nu ascund provenienta steroizilor pe care ii vand. Multe din aceste laboratoare incearca sa dea impresia ca sunt companii farmaceutice adevarate si isi creeaza etichete si nume unice. In ceea ce priveste falsificarea unor produse ale unor companii farmaceutice legale, identificarea este ceva mai grea.

Toti steroizii anabolizanti

1. Verifica compania producatoare. Companiile farmaceutice adevarate isi imprima adresa si datele de contact pe ambalaje. Cautand putin pe internet este usor sa iti dai seama daca producatorul este o companie farmaceutica adevarata sau nu. Companiile farmaceutice adevarate nu isi limiteaza datele de contact la adrese de e-mail si site-uri web.

2. Verifica volumul ambalajelor. Sunt steroizii injectabili ambalati in fiole de sticla de 1 sau 2 ml, si tabletele in folii de plastic captusite cu folie de aluminiu prin care este usor sa scoti pastila? Flacoanele mari de pastile si steroizii injectabili amablati in fiole mari de 5-10 ml, sunt foarte rare in medicina umana. Acest fel de a ambalat este acceptabil doar in medicina veterinara. Laboratoarele underground folosesc aceste ambalaje mari, pentru ca sunt mai usor de folosit atunci cand produci la scara mica. 

3. Inspecteaza detaliile ambalajelor. Arata profesional? Are cutie? Este bine printata si asamblata? Exista elemente de siguranta precum holograme sau litere scoase in relief? Desi nu sunt prezente la toate medicamentele adevarate, in cazul setroizilor originali, majoritatea prezinta aceste elemente de siguranta. Ambalarea este costisitoare, asa ca prezenta unor elemente aditionale creste gradul de incredere.

Fiolele steroizilor injectabili

1. Verifica eticheta. Este lipita drept? Multe laboratoare underground lipesc etichetele cu mana, si de multe ori sunt putin strambe. 

2. Verifica varful. Este etans? Se misca baza de metal? Companiile adevarate isi sigileaza fiolele cu echipament automatic. Sunt mereu etanse si arata profesional. Laboratoarele underground folosesc echipament manual. Daca nu se aplica aceeasi presiune de fiecare data, sertizarea poate fi slaba.

3. Tine fiola in lumina. La uleiuri, este lichidul clar? Nu trebuie sa fie niciun fel de rest plutind in fiola.

4. Scutura fiola. Devine continutul neclar? Un produs original va ramane clar. Neclaritatea indica prezenta umiditatii in fiola.

5. Invarte fiola. Se aseaza uleiul la loc pe fundul fiolei, fluent, sau ramane lipit de pereti in mici cocoloase? Asta poate indica ca uleiul este murdar sau impur.

Tablete si capsule

1. Cauta semne. Companiile farmaceutice isi marcheaza capsulele si pastilele cu un simbol sau cod unic, pentru a putea fi identificate si in afara ambalajului. De obicei, laboratoarele underground folosesc echipamente mici, manuale, pentru a produce pastilele, si nu pot imprima ceva pe pastile. 

2. Examineaza amestecul. Pudra care umple capsulele sau din care s-au presat tabletele trebuie sa fie uniforma. Nu trebuie sa apara pete si farame.

3. Cantareste tabletele/capsulele. Fa asta individual, cu 10 pe rand, si compara rezultatele. Produsele originale au standarde foarte strcite si vor avea greutati foarte, foarte apropiate. Produsele false sau fabricate de companii non-framaceutice au greutati care variaza. Ai nevoie de un cantar electronic care cantareste pana la 1 mg ca sa fi exact.

4. Evalueaza calitatea. Productia de tablete si capsule este dificil de perfectionat. Companiile farmaceutice fac mari eforturi pentru a asigura acest proces. Laboratoarele underground nu o fac, si efectele sunt vizibile. Inspecteaza capsulele si tabletele, si ai grija sa arate asa cum te-ai astepta de la un medicament cumparat de la farmacie. Sunt curate si neafectate de transport? Este culoarea uniforma? Este tableta laminata? 

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: TITANODROL, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

Referinte

Articole din aceiasi categorie

intrebari frecvente despre steroizi Intrebari frecvente despre steroizi Raspunsurile la o serie de intrebari legate de steroizi, care reprezinta cele mai mari curiozitati legate de acestia. Cu siguranta veti gasi raspunsul pe care il cautati! 14 Feb, 2016
terapia post ciclu Terapia post ciclu Terapia post ciclu (PCT) este de o importanta extrema. Dupa cum ii sugereaza si numele, presupune restabilirea nivelelor de testosteron endogene dupa un ciclu de steroizi. Cei care o ignora risca sa piarda tot ce au castigat in timpul curei de steroizi, chiar si mai mult de atat. Mai rau, in unele cazuri organismul poate ramane cu un dezechilibru hormonal. Asa ca, niciodata nu ignorati terapia post ciclu! 14 Feb, 2016
Cicluri de steroizi cu durata scurta Cicluri scurte de steroizi Un ciclu de steroizi scurt este orice ciclu care dureaza intre 2 si 6 saptamani. Prin utilizarea lor se pot evita unele din efectele negative ale steroizilor, dar asta nu inseamna ca astfel de cicluri vor fii usoare. 14 Feb, 2016
Efectele secundare ale steroizilor anabolizanti si androgeni Efecte secundare Steroizii, pe langa efecte benefice, au si o lunga lista de potentiale efecte secundare. Este important sa stii la ce te expui atunci cand iei hotararea de a folosi steroizi anabolici si androgeni, de aceea oricine se gandeste macar la ei, ar trebui sa citeasca despre efectele lor secundare. 14 Feb, 2016
principiile reducerii efectelor adverse ale steroizilor Principiile reducerii efectelor adverse ale steroizilor Modalitati prin care puteti diminua eficient efectele secundare ale steroizilor anabolizanti si androgeni. 14 Feb, 2016
de ce sa nu folosesti steroizi 11 motive sa NU folosesti steroizi anabolizanti Nu toata lumea este pregatita sa foloseasca steroizi anabolizanti. De fapt, majoritatea celor care intentioneaza sa foloseasca steroizi nu ar trebui sa o faca. Afla de aici de ce parte a liniei te afli. 14 Feb, 2016
Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.